gastro doživljaj

Odsada u jelima Michelinovog restorana Noel možete uživati i iz svog ureda ili doma

Noel, restoran za vrhunsku gastronomsku kvalitetu nudi "lunch at home", a spremaju štrukle, Cezar salatu, burgere...

Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, sinonim je za vrhunsku kvalitetu i jedinstven gastronomski doživljaj. Noelov kreativni kuharski tim udružuje svježe sastojke i inovativne tehnike kako bi stvorio jela koja su prava mala vizualna i okusna remek-djela. Svaki tanjur je pažljivo aranžiran, a svaki zalogaj pruža neprocjenjivo iskustvo. Kako bi ‘otvorio svoja vrata‘ i široj publici omogućio uživanje u jelima s potpisom Michelina, a ne samo gostima koji ovdje dolaze na večeru u sljedovima, odnedavno je krenuo originalni koncept Noel lunch at home/office.

image
MARINA RENDULIĆ

Svakog radnog dana može se birati između osam, a subotom pet jela. Od ponedjeljka do petka između 11:00 i 17:00 na meniju se nalaze zagorska patka (confit zabatak domaće patke poslužen uz ragu od povrća i domaće mlince), hrskava Cezar salata obogaćena ‘‘cezar‘‘ dresingom, domaćom piletinom i Bread and Deli focaccia crutonima, Buratta s mladim salaticama, cherry rajčicama, bosiljkom i focacciom od češnjaka, aromatična tjestenina "paccheri cacio e pepe" i filet ribe "en papillote".

image
MARINA RENDULIĆ
image
MARINA RENDULIĆ

Od ponedjeljka do subote, između 11:00 i 21:30 mogu se naručiti i kultne Noelove slane ili slatke štrukle, ručno rađene lazanje aromatizirane muškatnim oraščićem te raguom od lokalne junetine. Dostupne su i dvije vrste burgera: Classic (Bread and Deli pecivo, od sto posto junetine iz lokalnog uzgoja, cheddar sir, Noel umak i zelena salata) te Special Umami (Bread and Deli pecivo, također od sto posto junetine iz lokalnog uzgoja, cheddar sira, lions manea, soya wasabi umaka i zelene salate) te domaći lički pommes.

image
MARINA RENDULIĆ

Sve rade ‘from scratch‘, od tjestenine do umaka i peciva za burgere, a isključivo najkvalitetnije sezonske namirnice lokalnog uzgoja i kontroliranog podrijetla dolaze u obzir. Ovo je idealna opcija za ručak kod kuće ili u uredu kada nemate vremena za pripremanje i kuhanje.

image

Narudžba je dostupna putem Wolt i Bolt dostavnih servisa ili osobnim preuzimanjem u Noel Bread AND Deliju.

MARINA RENDULIĆ
Linker
25. travanj 2024 15:30