INSTAGRAM/ORCHIDS AND SWEET TEA/HALF BAKED HARVEST/HOW SWEET EATS
TOP 3

Ovi su recepti na Instagramu pokupili najviše lajkova u listopadu

Ako vam nedostaje ideje što kuhati ili ako, pak, želite isprobati nešto novo, donosimo izbor ‘najlajkanijih‘ jela na popularnoj društvenoj mreži u proteklih 30 dana.

Ako vam nedostaje ideje što kuhati ili ako, pak, želite isprobati nešto novo, donosimo izbor ‘najlajkanijih‘ jela na popularnoj društvenoj mreži u proteklih 30 dana.

3. Bundeva s pečenim češnjakom punjena špagetima

Tajna ovog recepta koji ste možda isprobali na puno klasičniji način jesu pečeni češnjak i votka. Jelo je brzo gotovo, a okusi će vas "izuti iz cipela".

Zaljubljenici u dobre zalogaje, sigurno su već čuli za blog Tieghan Gerard, a ako ste kojim slučajem preskočili ovaj recept, vratite mu se, nećete pogriješiti.

2. Pivski sir od bundeve s mekim perecima iz tave

Mekane i pahuljaste rolice s komadićima krupne soli pečene u tavi sa sirom i pivom od bundeve razmazit će mnoga nepca. A kako je sezona bundeve, kućnih druženja, ali i maratonskih gledanja omiljenih serija i filmova - za svaku je preporuku.

Blog Jessice Merchant, autorice triju kuharica, svakako želite dodati u bookmarke na svom internetskom pregledniku, a tamo ćete pronaći i potpuni recept za ovo jelo.

1. Lagana juha od mesnih okruglica i rigatona

Iako sjajna vegetarijanska ideja za ukusan obrok, ova juha zadovoljit će i najrazmaženija nepca. Mesne okruglice su vegetarijanske, jelom dominiraju začini i bogati okus rajčice, a mogu ga bez problema jesti i osobe intolerantne na gluten.

Mlada Shanika Graham-White ima sjajan blog, pa je najbolje da detalje njezina recepta i sve savjete doznate iz prve ruke.

Linker
26. travanj 2024 17:55