Hrana iz serija

Sjajne vijesti za ljubitelje Netflixa! Streaming servis otvorio je svoj prvi restoran!

Netflix je otvorio svoj prvi pop-up restoran, "Netflix Bites", u kojem se mogu kušati jela chefova iz kulinarskih emisija dostupnih na streaming servisu.

Los Angeles postao je domaćin najnovijeg Netflixovog pothvata. Streaming gigant ovaj put je uplovio u kulinarske vode i predstavio svoj prvi pop-up restoran pod nazivom "Netflix Bites". Cilj novootvorenog restorana je očarati okusne pupoljke i probuditi osjetila svojih pretplatnika u ovom inovativnom "dining" konceptu. Smješten u sklopu Short Stories Hotela, ovo ekskluzivno iskustvo otvorilo je svoja vrata 30. lipnja, a jela će se moći kušati tri mjeseca.

Prema Netflixu, kulinarski umjetnici surađivat će na posebnom degustacijskom jelovniku koji "sadrži ukusne zalogaje koji pokazuju njihove jedinstvene specijalitete i pružaju obožavateljima i ljubiteljima hrane jedinstveno restoransko iskustvo."

image
NETFLIX

Netflix Bitesa ponudit će jedinstveno kulinarsko iskustvo prikazujući jela koja su kreirali poznati kuhari inspirirani Netflixovim serijama. Jelovnik obećava da će očarati posjetitelje izborom izvrsnih jela koja crpe inspiraciju iz omiljenih emisija kao što su "Chef’s Table", "Iron Chef: Quest for an Iron Legend" i "Drink Masters".

Ako ste ikada gledali spomenute kulinarske emisije i poželjeli kušati jela s ekrana, ovo je vaša prilika. U novom restoranu moći ćete kušati jela Curtisa Stonea (Iron Chef), Dominique Crenn (Chef’s Table, Iron Chef), Rodneyja Scotta (Chef’s Table: BBQ), Ming Tsai (Iron Chef), Anne Kim (Chef’s Table: Pizza), Nadiye Hussain (Nadiya Bakes), Jacquesa Torresa (Nailed It!) i Andrewa Zimmerna (Iron Chef).

Jelovnik je raspoređen u pet dijelova: mali zalogaji, pizza s potpisom Ann Kim, veliki zalogaji, slatki zalogaji i pića. Među jelima koji se ističu je jedan kuhara Curtisa Stonea, a riječ je o curryju od raka, limete, hrskavog luka i češnjaka. Pića na meniju pripremile su zvijezde Netflixove serije "Drink Masters", a među njima su Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O‘Brien i Kate Gerwin. U ponudi su alkoholna i bezalkoholna pića.

Ako se nađete u Los Angelesu i želite posjetiti restoran, možete ga posjetiti sedam dana u tjednu za večeru, a subotom i nedjeljom će se posluživati i brunch. Iako je moguće doći u restoran bez prethodne najave, preporuka je da napravite rezervaciju.

Linker
06. travanj 2024 21:58