ANCHIY GETTY IMAGES
VRIJEDNA NAGRADA

Za nezaboravne ljetne partyje: Uključite se u natječaj i osvojite kamado!

Uključite se u naš nagradni natječaj - tražimo odgovor na kreativno pitanje, a igramo se za vrijednu nagradu koju ne želite propustiti.

Uključite se u naš nagradni natječaj - tražimo odgovor na kreativno pitanje, a igramo se za vrijednu nagradu koju ne želite propustiti.

Ljeto je, vrućine su, a druženja su se iz stanova i barova preselila na otvoreno - uživamo u druženjima s prijateljima i obitelji koja organiziramo u dvorištu, parkovima, na terasi stana ili pak na moru. U svakom od ovih slučajeva, volimo takve trenutke provoditi uz fini roštilj, dobru glazbu i osvježavajuća pića koja će umanjiti nalete vrućine.

Ipak je druženje uz roštilj jedna od omiljenih zanimacija za lijena poslijepodneva i savršen način za druženje i stvaranje novih uspomena. Zato je najčešće glavno pitanje - tko će pripremiti roštilj? Umjesto pripreme mesa i povrća na klasični način, pomoću rešetke i žara, otkrili smo puno elegantniji i jednostavniji način pripreme hrane. Kamado, također poznat kao keramički roštilj je svestrana naprava za kuhanje koja se koristi za roštiljanje, dimljenje i pečenje različitih slastica - priprema mesa, pizze, kruha, ribe pa i deserta i kolača puno je jednostavnija, dok hrana zbog visokokvalitetnih materijala i keramičkih stijenki koje zadržavaju toplinu ostaje ukusna i sočna.

image
PROMO

Kamado brenda Barbeca savršen je za pečenje na žaru, dimljenje, pečenje kao u pećnici i još mnogo toga, a s površinom rešetke od 33,5 cm idealan je zabave na otvorenom i obiteljska okupljanja, kao i za manje prostore i druženja u stanu ili na balkonu. Dvije bočne police pružaju dovoljno prostora za odlaganje hrane, pića ili pribora, a praktičan je i siguran za pomicanje po dvorištu. Idealan je saveznik za svaki ljetni party na otvorenom, a jednog "roštilj entuzijasta" darujemo s Barbeca 15″ kamadom s promjerom rešetke od 33,5 cm. Sudjelujte u našem nagradnom natječaju: odgovorite na nagradno pitanje: "Koje su odlike pravog roštilj majstora?", a najkreativniji odgovor osvaja svestran i praktičan kamado.

Dobitnica je Ivana Rozić, Zagreb

image

Osvojite kvalitetni Barbeca kamado!

PROMO

Linker
26. travanj 2024 12:45