JOŠ JEDNA U NIZU

Ecija Ojdanić dobila nagradu ‘Kate Novaljka‘ za izvedbu uloge koja je ostala u najboljem sjećanju

Popularnom kazališnom i TV licu, glumici Eciji Ojdanić talent je donio još jednu nagradu. Na kazališnom festivalu "Novaljski trijatar" dobila je nagradu "Kate Novaljka" za glumicu ili glumca čija je izvedba uloge ostala u najboljem sjećanju od prošlog ljeta

Ove nedjelje svečano je zatvoren Novaljski trijatar, kazališni festival koji se već šesnaest godina uspješno odigrava na pozornicama Novalje i okolice.

Zadnjeg dana festivala dodijeljena je i već tradicionalna nagrada Kate Novaljka za glumicu ili glumca čija je izvedba uloge ostala u najboljem sjećanju od prošlog ljeta. Nagrada je dodijeljena Eciji Ojdanić za izvrsno odigranu monodramu „Vla Vla Vlajland cabaret“.

image
Nagrada je dodijeljena Eciji Ojdanić za izvrsno odigranu monodramu „Vla Vla Vlajland cabaret“.
LUKA BRALA

Čitajte i: Ecija Ojdanić jaka i kad je najteže: ‘ponosna sam vlasnica vlaških gena, imam nagon za preživljavanjem‘

I ove godine, po izboru umjetničkog ravnatelja festivala Gorana Grgića, publika je imala prilike vidjeti široku paletu kvalitetnih predstava.

image
Ove nedjelje svečano je zatvoren Novaljski trijatar.
LUKA BRALA
image
Kazališni festival već se šesnaest godina uspješno odigrava na pozornicama Novalje i okolice.
LUKA BRALA

Ovogodišnji festival je otvorio Mistero Buffo u izvedbi Dražena Šivaka, a tijekom ljeta, u bajkovitom prostoru Vrtova lunjskih maslina, publika je mogla vidjeti i predstave: Uvijek će nam ostati ljubav teatra Rugantino, Boksačko srce istog teatra u koprodukciji s kazalištem Planet Art, Ne daj se, Nofra! Kazališne grupe Lectirum, Ženike Kazališne družine Ritam igre i Guja u njedrima Gradskog kazališta Požega, dok je zadnjeg dana festivala održana premijera predstave „Jel' tako, Zorane?“.

Linker
19. travanj 2024 20:29