Foto: istock
VINILNI UŽITAK PDV RECORDSA

Otvorenje novog dućana s pločama!

U sklopu nedavno otvorenog konceptualnog prostora Pločnik, na prvom katu će se nalaziti dućan ploča PDV sa raznim pratećim arsenalom vezanog uz vinilnu kulturu i DJ opremu. Dućan se otvara u subotu, 30. srpnja u 18h na adresi Međimurska 21, Zagreb.

Od šarolikih žanrova te izvođača u ponudi iz punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih kretanja, zasigurno će se naći ponešto za zadovoljavanje ukusa svih audiofilnih uživatelja.

U svojih par godina aktivnog djelovanja PDV se kao mlada, nezavisna, te agilna etiketa uvijek držala postulata da se kvalitetna glazba i uloženi trud uvijek na neki način vrate. Dosad 15 objavljenih vinilnih, uz CD i digitalna izdanja kao i još planiranih u budućnosti samo su dodatna motivacija koja daje vjetar u leđa da nastave raditi još kvalitetnije. Uz izdavaštvo PDV se bavi i proizvodnjom kvalitetnog merchandise-a za bendove/izvođače poput Elemental, ABOP, Radikal Dub Kolektiv, Filip Motovunski, Fakofbolan, Stonebride itd., kao i festivale Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp!

Za atmosferu će biti zadužen kućni tim kojeg čine: DJ Metniga, DJ 6×6 i DJ Sticky Steps, a indie rock bend ESC life će promovirati svoj novi spot “Bad Influence”

Linker
21. ožujak 2023 12:56