PRESS
Meet & Greet

Aklea Neon poziva na druženje: U PDV dućanu ploča predstavit će prvi album i originalne majice

Ekskluzivna promocija prvog izdanja Aklee Neon na CD-u ‘Dođi na joji‘ i novog merchandisea najavljena je u srijedu, 15. lipnja, u PDV dućanu u Zagrebu.

Ekskluzivna promocija prvog izdanja Aklee Neon na CD-u ‘Dođi na joji‘ i novog merchandisea najavljena je u srijedu, 15. lipnja, u PDV dućanu u Zagrebu.

Svojom originalnom pojavom i muzikom zaintrigirala je širu javnost još svojim nastupom na Dori 2020. Od tada do danas Dorotea Zovko, poznatija kao Aklea Neon nije mirovala, iza sebe ima uspješan prvi album, okupila je ženski bend i sada punom snagom kreće u promociju svojih pjesama. Tim je povodom najavila ekskluzivno druženje s prijateljima i fanovima - ove srijede, 15. lipnja, u PDV prodavaonici ploča, na prvom katu Pločnika, od 18 do 20 sati.

image

Aklea Neon

PRESS

Sve koji dođu na druženje s Akleom očekuje prava poslastica - naša renomirana glazbenica i kantautorica, koja zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima te jedinstvenom pojavom, zadnjih godina žari domaćom scenom, održat će promociju svojeg albuma prvijenca Dođi na joji, po prvi put dostupnom u fizičkom izdanju kao CD.

Beskompromisno furajući svoj film, album Dođi na joji, debitantsko je studijsko izdanje neponovljive osječke vile rime i beata, na kojem predstavlja ukupno 11 žanrovski šarolikih pjesama, okupljenih u jezgrovitu cjelinu zaraznog electro-afro zvuka i melodičnog vokala, a ovom prilikom će se moći kupiti po promotivnoj cijeni!

Čitajte i: Na glavnoj pozornici: Aklea Neon na Seasplashu prvi puta predstavlja ženski bend na festivalu

Prvi puta predstavlja i majice

Uz promociju CD-a, premijerno će biti dostupan i Aklein novi merchandise; njezine službene majice će, prvi put, biti dostupne fanovima, također po akcijskoj cijeni tijekom promocije u srijedu.

Na samoj promociji će se pojaviti i članice njezinog all-girl banda Sound Doulas, a da bi večer stvarno bila za pamćenje pobrinut će se sama Aklea, koja će je, uz druženje s fanovima i potpisivanja CD-a, sama uveličati izvođenjem nekoliko pjesmi s albuma pred samom publikom, njezinim plemenom!

image

Aklea Neon

PRESS

"Sve vas pozivamo u srijedu, 15. lipnja, od 18 sati, u PDV prodavaonicu na zaista jedinstven provod i druženje", kazali su organizatori.

Linker
26. travanj 2024 14:45