BOLT FOOD RESTAURANT AWARDS 2021.

Ako ste se pitali gdje naručiti klopu, Bolt Food je objavio listu 10 najboljih restorana u Hrvatskoj

Dobitnike su birali isključivo korisnici Bolt Food aplikacije, a osnovni parametri koji su odlučivali o najboljima bili su kvaliteta i broj ostvarenih narudžbi te drugi kriteriji.

Vodeća europska superaplikacija Bolt objavila je dobitnike Bolt Food nagrade za 2021. godinu. Nagrada se dodjeljuje restoranima partnerima za izvrsnu gastronomsku ponudu koja, uz vrhunsku hranu, pružaju i zanimljiva kulinarska iskustva iz cijelog svijeta. Nagrada je ove godine prvi put dodijeljena i u Hrvatskoj gdje Bolt Food ostvaruje kontinuirani sustavni rast. Na globalnoj razini trenutno ova aplikacija za dostavu hrane ima 6 milijuna korisnika.

Nagrade Zlatna brokula dodijeljene su u 10 kategorija

Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana. Simple Green by Jelena ponio je titulu provjereno veganskog restorana, dok je restoran Krojačnica proglašen skrivenim draguljem.

image

Simple Green by Jelena odnio je pobjedu u Verified Vegan kategoriji

SALTY BUSINESS

Zvijezda u usponu je Imenso Sushi, dok je restoran s najviše narudžbi uz osobno preuzimanje u restoranu bio Yummy Pizza. Popularni La Štruk proglašen je kraljem tradicionalne hrane, a s najviše ponavljanih narudžbi može se pohvaliti restoran Sopranos. Prema mišljenju korisnika Bolt Fooda, najbolja jela azijske kuhinje mogu se kušati u Hugo’s Sushi Baru, Wok n’ Pizza nudi najbolju vrijednost za novac, a apsolutnim miljenikom u kategoriji favorita za ručak proglašen je restoran Remi Food.

image

Hugo's Sushi Bar pobijedio je u kategoriji Treat Yourself

SALTY BUSINESS

"Bolt Food nagrade rezultat su napornog rada i predanosti naših partnera u pripremi izvrsne hrane i pružanja kvalitetne usluge svim gurmanima. O popularnosti naše aplikacije svjedoče dobri poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Dokaz navedenog je glavni grad Hrvatske koji se nalazi u top 10 svjetskih i top 6 europskih gradova u kojem je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kn.

image

Zrno Bio Bistro dobitnik je u kategoriji Loved by Locals

SALTY BUSINESS

Dobitnike Bolt Food nagrada biraju isključivo korisnici u aplikaciji, a na ocjene utječu kvaliteta i broj ostvarenih narudžbi te brojni drugi kriteriji", istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Osim što dobivaju personalizirani trofej - Zlatnu brokulu - i simpatične marketinške materijale, pobjednički restorani dva tjedna će biti istaknuti u posebnoj kategoriji aplikacije Bolt Food pod nazivom Restaurant Awards 2021.


Bolt je vodeća europska superaplikacija usmjerena ka izgradnji cjenovno pristupačnog, sigurnog i održivog urbanog prijevoza. Bolt ima više od 100 milijuna korisnika u 45 zemalja i 400 gradova diljem Europe i Afrike. Tvrtka želi ubrzati tranziciju od osobnih automobila prema dijeljenoj mobilnosti pružajući alternativne usluge kao što su vožnja na zahtjev i usluge dijeljenih automobila, najam električnih romobila bicikala te dostava hrane i namirnica. Više informacija potražite na www.bolt.eu.

Linker
06. prosinac 2023 12:44