Profimedia, Landmark
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

3 Generations

Drama transrodne tematike u kina stiže početkom svibnja: dvije godine nakon što je snimljen i premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Film prati tinejdžera Rayja, koji je rođen kao djevojčica, ali se oduvijek osjeća kao dječak i želi na operaciju promjene spola. U glavnoj ulozi je Elle Fanning, a uz nju glume i Naomi Watts te Susan Sarandon.

Atomic Blonde

Novi lik južnoafričke glumice Charlize Theron mnogi uspoređuju s popularnim akcijskim likovima kao što su James Bond i John Wick. Lorraine Borughton je jednako nemilosrdna kao i oni, a odlazi u Berlin za vrijeme Hladnog rata, netom prije rušenja Berlinskog zida, kako bi uništila špijunsku organizaciju. Mora se udružiti s njemačkim agentom kojeg glumi James McAvoy, dok su John Goodman i Toby Jones njezini nadređeni.

Transformers: The Last Knight

Novi nastavak popularne franšize bavi se poviješću Transformera, a u kina stiže u lipnju ove godine. Film i ovog puta režira Michael Bay, a glavne uloge imaju Mark Wahlberg, Isabeli Moner, Anthony Hopkins i Josh Duhamel.

Thor: Ragnarok

Novi film iz Marvelovog filmskog svemira bavi se događajima koji su se princu Asgarda dogodili nakon filma "Osvetnici: Doba Ultrona". Thor se mora izbaviti iz zatočeništva kako bi spriječio Helu i okončanje asgardske civilizacije događajem Ragnarok. U glavnim ulogama su Chris Hemsworth i Cate Blanchett, a film stiže krajem ove godine.

Star Wars

Obožavatelji Star Warsa napokon su dočekali prvi pogled na osmi film "Star Wars: The Last Jedi". U fokusu je Rey koju Luke Skywalker izučava za Jedi majstora, a novi nastavak svemirske sage u kina stiže u prosincu.

Orange Is the New Black

Serijal streaming servisa Netflix ući će u svoju petu sezonu ovog lipnja: nastavit ćemo pratiti žene u zatvoru, a cijela radnja odvijat će se kroz tri dana u stvarnom vremenu.

Dear White People

Prvi cjeloviti trailer za serijal "Dear White People", Netflixove adaptacije filma Justina Simiena, pokazao je da je odlučio preuzeti sirovi humor i cjelokupni dojam priznatog indie filma. Premijera serijala očekuje nas već 28. travnja.

Linker
18. travanj 2024 08:35