Umjetnička poslastica!

Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Stingov koncert ipak će se održati, i to već ove godine

Nedavno odgođeni, ali dugoiščekivani nastup poznatog glazbenika ipak će ugledati svjetlo dana, a na pozornici će mu se pridružiti i Joe Sumner.

Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music sa zadovoljstvom najavljuju kako će se nedavno odgođeni Stingov koncert ipak održati u Areni Zagreb. Podsjetimo, Sting je trebao nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. ožujka, u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač.

Pozdravljen kao majstorska izvedba od početka do kraja, koncert vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme, s hitovima poput Fields of Gold, Shape of my Heart, Roxanne i Demolition Man i čini jedan nezaboravan događaj.

image

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge.

PRESS

Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme Englishman In New York, Every Breath You Take, Message In A Bottle i mnoge druge Stingove velike hitove.

Nakon rasprodane šestodnevne rezidencije u londonskom Palladiumu, The Times je My Songs proglasio majstorskim tečajem; Sting ostaje nedvojbeno vješt izvođač sa zlatnim katalogom pjesama. The Telegraph je koncert opisao kao rijetku poslasticu, a The Guardian je Stinga hvalio kao gotovo besprijekoran s uzvišenom pop alkemijom. Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Čitajte i: U Ljubljani ovog ljeta nastupaju svjetske zvijezde, među njima i Tonči Huljić s Petrom Grašom

image
PRESS

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n' roll, jazz, klasična glazbu i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

Koncert će se održati 31. listopada 2022. godine, a ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup bit će valjan i za novi datum događanja, a povrat ulaznica moguć je do 9. lipnja 2022.

Linker
22. rujan 2023 10:51