Vrhunsko glazbeno djelo

Iščekivano ostvarenje Harryja Stylesa sada je dostupno i kod nas, a obožavatelji su već pohrlili u trgovine

Nakon što je objavljen singl As It Was, brojni fanovi nisu mogli dočekati izlazak cijelog albuma koji je oduševio publiku, ali i kritičare.

Dobrodošli u Harry´s House! Dugoiščekivani album Harryja Stylesa, Harry´s House oduševio je i kritiku i publiku, a najavni singl As It Was je zavladao streaming servisima baš kao i radijskim eterom.

Singl je odmah nakon izlaska debitirao kao #1 u SAD i Ujedinjenom Kraljevstvu: As It Was je postala najstrimanija pjesma u jednom danu u SAD u povijesti Spotifyja, a ujedno i najstrimanija pjesma globalno u jednom danu u 2022. godini!

Spot za taj hit singl je trenutačno na YouTubeu 10. najpopularniji glazbeni video zapis na svijetu – u manje od dva mjeseca je na YouTubeu skupio gotovo 140 milijuna pregleda!

image

ingl je odmah nakon izlaska debitirao kao #1 u SAD i Ujedinjenom Kraljevstvu.

PRESS

Harry Styles je i miljenik hrvatske publike. Sa singlom As It Was već je drugi tjedan #1 na Airplay Radio Chartu, službenoj radijskoj listi u Hrvatskoj. Prije njega su na vrhu liste bili Camila Cabello i Ed Sheeran sa zajedničkim singlom Bam Bam i to čak 6 tjedana!

Harry´s House je treći Harryjev solo album. Harry nikada do sada nije zvučao radosnije, samouvjerljivije, i ovoliko neustrašivo u suočavanju s budućnošću. Album je njegova duboko osobna priča, Harry je intiman i emotivan, istražuje identitet, društvo, ljubav.

As It Was je složena ljubavna pjesma koja govori o tome kad se izgubimo, nađemo i prigrlimo promjenu. Harry`s House, kao i većina njegove glazbe je meditiranje o domu.

image

Album je pun složenih ljubavnih pjesama, sirove emocije, otvara teren za jednu od najkreativnijih snaga u pop glazbi.

PRESS

Čitajte i: Harry Styles ostvario je san ukrajinskoj redateljici: ‘Sada mogu u mirovinu‘

Album je pun složenih ljubavnih pjesama, sirove emocije, otvara teren za jednu od najkreativnijih snaga u pop glazbi, za zvijezdu koja odbija mirno stajati.

Harryju su se u stvaranju albuma pridružili dugogodišnji suradnici: Tyler Johnson, Kid Har-poon i Mitch Rowland.

Harry je u prosincu 2019. objavio odličan album Fine Line koji je također postigao golem komercijalni uspjeh, ali i iznjedrio hitove koji su zasjeli na vrh Billboardovih jestvica.

image

Harry´s House je treći Harryjev solo album.

PRESS

Prvi solo album nakon karijere u One Directionu, objavio je 2017. i to jednostavnog naziva Harry Styles. Harry se i dalje razvije i to ne samo kao glazbenik već i u modi i filmu.

Imao je uloge u 2 filma Don’t Worry Darling i My Policeman. Debitirao je kao Eros u Marvelovom Eternals. Također je lansirao svoj brand: Pleasing.Harry.

Album je u prodaji i u Hrvatskoj na CD-u, LP-u i žutom LP-u!

Linker
17. travanj 2024 01:26