JEDVA ČEKAMO

Izašao trailer za ‘Stranger Things‘! Novi likovi, ‘opsjednuta‘ kuća, povratak u prošlost i misteriozni sat...

Prošle su dvije godine otkako smo pogledali treću sezonu jedne od najpopularnijih serija. Avanture tinejdžera iz Hawkingsa u četvrtoj sezoni dobivaju novu dimenziju. A koju točno? Teško je otkriti iz tri isječka, no jedno je sigurno - ovo će biti najsadržajnija i možda i najstrašnija sezona.

Imamo dobre vijesti za sve ljubitelje znanstveno-fantastične serije u produkciji Netflixa. Izašao je još jedan trailer za četvrtu sezonu "Stranger Thingsa" i ono što na prvu možemo reći - ovo će biti najstrašnija sezona od svih. Prošle su već dvije godine otkako smo gledali avanture osnovnoškolaca i srednjoškolaca iz Hawkinsa. Produkcija je prvo ove godine na Valentinovo objavila prvi trailer gdje Jim Hopper gradi željeznicu negdje daleko u Rusiji. U svibnju ove godine potom su objavili isječak u kojem je u centru događanja Eleven koju tumači glumica Millie Bobbie Brown, ali četiri mjeseca nakon ipak imamo konkretnije informacije.

Scenaristi, pisci i redatelji serije, Matt i Ross Duffer, odnosno braća Duffer, priču su vratili u prošlost, u 1950-e godine. Je li to Hawkings? Tko su članovi obitelji koja živi u "Creel" kući i tko ih je ubio? Otkuda su se stvorili Dustin i Steve? Bit će zanimljivo gledati na koji će način pisci ispreplesti dvije priče, no jedno je sigurno, likovi koje smo navikli gledati dio su glumačke postave i u četvrtoj sezoni. A upravo su simpatični tinejdžeri ono što drži cijelu priču. U kolovozu je Netflix objavio i kratki "sneak peak". Iako se ne zna točan datum izlaska četvrte sezone, ona je najavljena za 2022. godinu.

image
Stranger Things
SCREENSHOT/NETFLIX

"Ovo me sad natjeralo da pogledam sve sezone još jedanput", napisao je jedan od obožavatelja serije, dok su drugi komentirali kako obožavaju što su u priču uveli narativ "opsjednute" kuće, klasičan za žanr horora. Drugi su pak pisali kako jedva čekaju pogledati cijelu sezonu u jednom danu, jer to tako rade najveći fanovi. Vani su tri od četiri trailera, a nadamo se kako će na idućem razotkriti ono što sve zanima - kada ćemo više moći pogledati novu sezonu serije koja je postala globalni fenomen.

Čitajte i: Izašao službeni trailer jednog od najiščekivanijih filmova godine: Pogledajte što nas očekuje u filmu Spencer!

Linker
20. travanj 2024 16:09