broj ulaznica ograničen na 390

Napokon imamo najavu koncerta! Goran Bare i Majke u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti 27. svibnja

Goran Bare i Majke nastupit će u četvrtak, 27. svibnja, u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85 i tom prilikom provesti publiku kroz bogati katalog rock klasika sa svog repertoara, uključujući i singl "Rođen za suze" kojim najavljuju novi studijski album.

Nakon teške godine bez koncerata, predstava i ostalih kulturnih događanja, sve je razveselila vijest o skorašnjem koncertu po mnogima najvećeg rock pjesnika ovih prostora, Gorana Bareta koji je prepoznatljivim glazbenim potpisom osvojio generacije fanova.

Kroz više od tri desetljeća stvorene su najvažnije himne rock antologije, poput "Budi ponosan", "Mene ne zanima", "Mršavi pas", "Fantastična vatra", "Krvarim od dosade", "Put ka sreći", "A ti još plačeš", "Vrijeme je da se krene", "Grešnik" ili "Teške boje".

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Na koncertu u dvorištu ALU bit će prilike za čuti i singl "Rođen za suze", kojim se najavljuje novi studijski album planiran ove godine. Pjesma je nominirana za Porina u kategorijama za pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalom.

Prošlu godinu Bare i Majke zaokružili su s Rock&Off Iskonovom nagradom publike, što samo još jednom potvrđuje status koji uživa ova neumorna rock ikona.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Program je sufinanciran putem natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite, a broj ulaznica ograničen je na 390.

Goran Bare bio je produktivan u karanteni: Singlom najavio novi studijski album

Linker
17. travanj 2024 04:31