netflix & chill

Ne znate što gledati tijekom kišnih dana? Donosimo vam novosti u kinima i na streaming platformama

Ideja za binđanje nikad dosta! Netflix i HBO Go donose sjajne novosti s prvim danima jeseni, a dobro je stanje i u kinima.

Svi se nekad nađemo u situaciji gdje ne znamo što gledati. Čini vam se da ste 'pročešljali' cijeli Netflix, na TV-u samo listate kanale: donosimo vam nove ideje za binđanje te aktualne filmove u kinima.

Novosti na Netflixu

Netflix je najveća streaming platforma, 2020. godinu završila je s 200 milijuna pretplatnika. Iako je izbor filmova i serija na platformi šarolik i velik, ponekad je teško pronaći nešto novo. Novosti na Netflixu ovaj mjesec su šarolike, s najavama nastavaka mnogih popularnih serija.

Serija "You" dobiva dugoočekivanu novu sezonu 15. listopada. Sama je najava za treću sezonu serije dobila dva milijuna pregleda, iako ne otkriva puno detalja onoga što nas čeka.

Čitajte i: Omiljeni psihološki triler vraća se na male ekrane: Otkrivamo sve o nadolazećoj sezoni serije ‘You‘

Za motivirane radoholičarke, na Netflix 01. listopada dolazi nova sezona serije "The Bold Type", o tri žene koje se snalaze 'žonglirajući' posao i privatni život, a inspiracija iza serije je popularan američki časopis za žene - Cosmopolitan.

Netflix vam nije dovoljan?

Novosti s HBO Go streaming platforme također su mnogobrojne, a mi ćemo vam izdvojiti one najuzbudljivije.

Taman usred čekanja potpuno novih scena serije "Seks i Grad", sada Carrie i društvo možemo pogledati u oba već objavljena filma, koji su objavljeni na HBO Go-u. Od drame između Carrie i Mr. Biga uoči njihovog vjenčanja u prvom filmu do istraživanja pustinja i raskoši Abu Dabija u drugom filmu, ovo su savršeni izbori za filmsku večer uz pokoju času vina.

Ako ste za smijeh, tu je novi film u kojem glavnu ulogu ima komičarka Chelsea Peretti, o 39-godišnjakinji koja je u potrazi za ljubavi, no umjesto toga naiđe na veliku prepreku.

Možda ste raspoloženi za akciju i znanstvenu fantastiku - na HBO Go također je došao popularan klasik znanstvene fantastike, gdje glavnu ulogu ima Will Smith - "Independence Day", i njegov nastavak.

Ako ste za film i provod: otkrivamo što je novo u kinima

"Za smrt nema vremena", novi je film iz serijala o Jamesu Bondu, a u kojem ponovno gledamo Daniela Craiga dok u velikoj akciji i pored predivnih žena spašava budućnost svoje države.

Dok nestrpljivo čekate 30. rujna, početak prikazivanja novog Bond filma, ideja za kućno gledanje može također biti i ponovno gledanje starih favorita.

Čitajte i: Film ‘Svi sveci mafije‘ dolazi u kina! Dolazi uradak koji će prikazati uspon kultnog Tonyja Soprana

"Svi sveci mafije" također je naslov kojem se veselimo. Na velikim ćemo platnima moći gledati pretke popularne serije Sopranos, a taj naslov u kina dolazi 01. listopada.

Linker
22. travanj 2024 23:36