JA SAM LEGENDA

Novac će opet teći u potocima? Jedan od najuspješnijih holivudskih blockbustera dobiva nastavak

Glumci Will Smith i Michael B. Jordan spremaju nastavak postapokaliptičnog akcijskog trilera ‘Ja sam legenda‘.

Čak niti briljantni znanstvenik nije uspio spriječiti nezaustavljivog smrtonosnog virusa i možda je jedini preživjeli u cijelom New Yorku, pa čak i na svijetu... Zvuči li vam to poznato? Dakako nije riječ o stvarnom povijesnom scenariju, nego o sinopsisu postapokaliptične akcijske filmske priče "Ja sam legenda" iz 2007. s Willom Smithom (53) u glavnoj ulozi koja je postala holivudski blockbuster sa zaradom od 585 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta.

image

Willow Smith debitirala je u filmu ‘Ja sam legenda‘ 2007.

BARRY WETCHER/WARNER BROS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Prva verziju filma 1996. trebao je ekranizirati Ridley Scott, a u izboru za glavnog glumca spominjala su se imena poput Arnolda Schwarzeneggera, Toma Cruisea, Mela Gibsona i Michaela Douglasa.

image

To smije samo ona: Will Smith s njemačkom ovčarkom, svojom filmskom partnericom koja mu je osvojila dušu i srce

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Na snimanju filma Smith se toliko zbližio sa Samanthom, ženkom njemačkog ovčara, kojeg su producenti pronašli u azilu, da ju je poželio udomiti. No, pas se nije želio odvojiti od svog trenera, kao niti on od nje, pa na kraju od svega nije bilo ništa. U tom filmu pojavljuje se i Willow Smith (21), kći glavnog glumca i to u ulozi filmske kćeri dr. Roberta Nevilla kojoj je to bila debitantska uloga, a za nju je bila nominirana za najbolju tinejdžerku na dodjeli nagrada Young Artists 2008.

Čitajte i: SUPERSTAR I LOVAC NA SUKNJE PONOVNO LJUBI! PA TKO BI ODOLIO NJEGOVIM DABROVSKIM BRKOVIMA

Sada je na red stiglo snimanje nastavka, a na svom Instagram profilu najavio ga je Will Smith fotografijom opustošene njujorške avenije. Na objavi je tagirao kolegu Michaela B. Jordana (35), kojeg očito čeka uloga u filmu.

image

Will i Jada Pinkett Smith na dodjeli SAG-ovih nagrada u Santa Monici 2022.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS

Američki glumac, producent i glazbenik Will Smith očito je sjajno raspoložen, jer nakon svoje prve SAG nagrade za ulogu Richarda Williamsa, oca, trenera i stratega uspjeha najboljih svjetskih tenisačica Serene i Venus Williams, u biografskom filmu "Kralj Richard" očekuje dodjelu Oscara s dvije nominacije - za najbolju ulogu i film. Njegova lanjska godišnja zarada iznosila je 29 milijuna dolara, dok mu se osobno bogatstvo procjenjuje na 350 milijuna.

Linker
19. travanj 2024 23:22