U rukama prirode

Omiljeni reality se vraća na male ekrane, a bit će uzbudljiviji nego ikada

Nova TV uskoro kreće s emitiranjem poznatog natjecateljskog showa u kojem mogu opstati samo oni najizdržljiviji.

Na naše male ekrane uskoro dolazi zabavno-natjecateljski show "Survivor" koji je diljem svijeta poznat kao jedan od najuspješnijih televizijskih formata, a okrunjen je i prestižnom nagradom Emmy. Prepun iznenađenja i preokreta, ovo je show koji gledateljima pruža veliko televizijsko uzbuđenje, a temelji se na napetim izazovima iskušenja i izdržljivosti u kojima samo najspremniji mogu opstati.

Riječ je o jednom od najgledanijih reality-showova na svijetu, a obožavatelji s uzbuđenjem očekuju novu sezonu.

Odvažni i pustolovni kandidati će zamijeniti blagodati modernog života boravkom u Dominikanskoj Republici gdje će ispitati svoje fizičke i psihičke granice, a neki od zadataka s kojima će se svakodnevno suočavati bit će pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke te stvaranje vlastitog skloništa.

Iako će u show doći kao stranci, kandidati će biti prisiljeni udružiti se i upotrijebiti svoju kolektivnu inteligenciju kako bi preživljavanje bez ikakvih suvremenih pogodnosti učinili malo lakšim.

Na mikrolokaciji koja je izolirana od ostatka svijeta, kandidati će se svakodnevno suočavati sa zahtjevnim izazovima koji će testirati širok spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti.

Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rješavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji će zahtijevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve s ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na otoku.

Čitajte i: Marko Petrić i Filip Vidović imaju dobre šanse za visok plasman u Plesu sa zvijezdama

Izloženi surovim uvjetima na nepoznatom terenu s minimalnim sredstvima za život, kandidati će nastojati nadmudriti, nadigrati i nadmašiti jedni druge kako bi izbjegli eliminaciju, a ključni faktori za uspjeh su motivacija, snaga i izdržljivost. No, samo oni kandidati koji su spremni nadmašiti sami sebe mogu osigurati vlastiti opstanak, pobjedu i novčanu nagradu u igri iskušenja koju donosi Survivor.

Linker
01. prosinac 2023 12:22