Hoćemo li vidjeti Kim?

Otvara se pred javnošću: Stiže serija o Peteu Davidsonu u kojoj će zaigrati i legendarna glumica

Komičar koji je slavu stekao zahvaljujući emisiji Saturday Night Live, ali i vezi s poznatom poduzetnicom, odlučio je još jednom uputiti obožavatelje u detalje svog života.

Stiže nova humoristična serija, i to inspirirana životom komičara Petea Davidsona. Naime, serija Bupkis prikazivat će fikcionaliziranu verziju njegova života, a mnoge je uzbudila vijest o tome koja će glumica tumačiti ulogu njezine majke. Riječ je o legendarnoj glumici Edie Falco koju mnogi poznaju iz serije Sopranos, a koja je već izrazila uzbuđenje oko novog angažmana.

Serija će se prikazivati putem streaming platforme Peacock, a uz Davidsona, na scenariju će raditi i njegovi suradnici Dave Sirus i Judah Miller.

image

Davidson je postigao uspjeh kao stand-up komičar, a javnost je zaintrigirao nakon što se počeo viđati s Kim Kardashian.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Davidson je postigao uspjeh kao stand-up komičar i kao voditelj emisije Saturday Night Live, no javnost je zaintrigirao nakon što se počeo viđati s Kim Kardashian. Podsjećamo, ranije je bio zaručen za Arianu Grande, a viđao se i s Kate Beckinsale, Kaiom Gerber, Margaret Qualley i Cazzie David.

image

Davidsonovu majku utjelovit će poznata glumica Edie Falco.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim Kardashian zbog ljubavi postaje druga osoba: Obožavatelji joj opasno prigovorili zbog novog poteza

Mnogi se već nadaju da će se igrana serija osvrnuti i na njegovu vezu s Kardashian, no komičar se glede toga još uvijek nije oglasio.

Davidson je detalje iz svog privatnog života podijelio u filmu Kralj Staten Islanda iz 2020. godine, kada je progovorio je kako se nosio s posljedicama smrti svog oca Scotta Davidsona koji je tragičnu nesreću doživio u razornim napadima 11. rujna.

Linker
17. travanj 2024 08:20