Svi u Trnjansku

Posjetili smo Peti kupe, novu lokaciju za nezaboravnu adventsku zabavu uz odličan gastronomski doživljaj

Glazbeni program osmišljen je po principu za svakoga ponešto: muzička paleta obuhvaća razigrane 80-te, disco ritmove, rock te elektroniku. Donosimo detaljan program za nadolazeće dane.

Zagrebački Advent dobio je novu lokaciju: prostor ispred novog kluba “Peti kupe” nedaleko od Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Kao pripremu za otvorenje kluba kad to situacija dozvoli, njegovi voditelji udružili su kreativne snage s organizatorima popularnog Adventa na Europskom trgu i osmislili program Peti kupe - EU Advent na Trnjanskoj cesti 5. Dvorištem kluba već se šire mirisi adventskih specijaliteta i talijanskih delicija, a posebna, do sada neviđena atrakcija je gastro-manifestacija “Pop Up Chef” čije su zvijezde kuhari koji nisu profesionalci, ali vrlo vješto barataju kuhačom: svaki dan pripremaju ono u čemu su najbolji i dijele s advetnskom publikom.

image

Peti kupe nalazi se na adres Trnjanska 5.

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Na taj način nastavlja se tradicija pripremanja prigodnih zalogaja u adventskim kućicama otprije dvije godine na Europskom trgu. Dakako, ponudu zimskih delicija prate birane kapljice vinarije Bora, poznate po pošipu iz 2019. nagrađenim Decanterovim zlatnom, te raskošan izbor kuhanih vina.

Čitajte i: Imamo sve detalje o novim lokacijama Adventa u Zagrebu, pripremite se na vrijeme

Glazbe na otvorenom ima napretek: program nudi za sve ukuse ponešto, od hitova iz 80-ih, disco ritmova i rocka do elektronike. Tako su za dobar štimung na otvorenju ovog vikenda bili zadužene DJ zvijezde zagrebačkih klubova, nekadašnjeg “Peperminta” i nezaboravne “Jabuke” dok je glazbeni znalac i DJ Ozren Kanceljak objedinio svoje dvije strasti: puštao omiljene hitove i pripremao kulinarske specijalitete.

Kao poseban doprinos zabavi, na Petom kupeu - EU Adventu snage su odmjerili DJ timovi dva legendarna kluba. U timu “Pepermint” bili su Tomo Ricov, Nenad Martinović i Vedran Rako dok su boje kluba “Jabuka” branili DJ-evi Štefanac i Frajman te Fuki.

I u nastavku adventskog programa na novoj lokaciji zagrebačkog adventa bit će dobre mjuze i još bolje klope. To je uostalom najbolja pozivnica.

image

Okupite i vi svoju ekipu i pridružit se druženju na novoju lokaciji zagrebačkog adventa.

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX


Program se održava uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, a evo i detaljnog rasporeda za adventski provod u Trnjanskoj:

15.12. - KANCA KLOPA MJUZA - OZREN KANCELJAK

16.12. - PEPI JOGARDE

17.12. - ANTONIO ZUZA, ILIJA RUDMAN I FELVER

18.12. - JABUKA U GOSTIMA BY ŠTEFANAC I FRAJMAN

22.12. - KANCA KLOPA MJUZA - PEPI JOGARDE

23.12. - ILIJA RUDMAN

25.12. - PEPERMINT BY VEDRAN RAKO I NENAD MARTINOVIĆ

29.12. - KANCA KLOPA MJUZA - FELVER

Linker
12. travanj 2024 02:31