ne propustite

Pridružite se utrci za podršku ženama oboljelima od raka i pokažite im da nisu same!

Još jedan plemenit cilj bit će ostvaren za sve žene koje su se borile ili se bore s ovom teškom bolešću, ali možemo im pokazati da smo tu za njih.

Humanitarna i kostimirana utrka Zagreb Advent Run ponovno će oživjeti ulice grada Zagreba! Osim božićnih lampica i šarenih dekoracija, centar grada ukrasit će maštovito kostimirani sudionici, njih više od 2000 iz čak 29 država koji će trčati za plemeniti cilj i pružiti podršku ženama u borbi protiv različitih oblika raka.

Ova predbožićna čarolija okuplja brojne trkače, humanitarce, obitelji s djecom i kućnim ljubimcima te prijatelje kako bi se svi zajedno dobro zabavili, promovirali fizičku aktivnost te pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Zagreb Advent Run održat će se u nedjelju, 12. prosinca, sa startom u 12 sati ispred hotela The Westin Zagreb (Ulica Izidora Kršnjavog 1).

image

Ambasadorica utrke je Renata Sopek.

FOTOGRAFIJE: PRESS

Čitajte i: Humanitarna akcija za besplatan taksi prijevoz na kemoterapije ženama oboljelima od raka: Evo kako se uključiti!

Ovogodišnji partner utrke je Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same“, a dio sredstava od uplaćenih kotizacija donirat će se za njihov projekt „Nisi sama – ideš s nama!“. Putem projekta Udruga osigurava besplatan taksi prijevoz za žene oboljele od raka na kemoterapije. Ovim hvalevrijednim projektom Udruga je do sada pomogla 455 žena te osigurala više od 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapije.

Zbog održavanja utrke u nedjelju, 12. prosinca, doći će do izmjena regulacije prometa užeg gradskog središta.

Podsjetimo, još uvijek je u tijeku i humanitarna akcija za besplatan prijevoz na kemoterapije za žene oboljelima od raka. Akcija traje do 21. siječnja 2022. godine.

Linker
18. travanj 2024 20:35