IDEALAN NAPITAK

Samo jednim dodirom do savršene kave? Moguće je

Ne možete zamisliti početak dana bez šalice dobre kave?

Ne možete zamisliti početak dana bez šalice dobre kave?

Bez brige, potpuno vas razumijemo. Ona nas razbuđuje i puni energijom, ali uz nju se družimo s prijateljima i kolegama, a ujedno ima i benefite za naše zdravlje. Pijenje kave dosljedno je povezano s nižim rizikom od smrti od svih uzroka i od bolesti srca, a sada je fantastična kava udaljena samo jedan dodir od nas.

Bez obzira na to preferirate li više kavu s mlijekom, klasični espresso ili kremasti cappuccino, savršen napitak je od sada moguć u tren oka zahvaljujući Philips aparatu za kavu. Crni napitak obogaćen svilenkastim slojem mlijeka dat će sasvim novu dimenziju vašem ritualu, a tajna je u vrču za mlijeko koji će zapjeniti mlijeko dvaput, a zatim sloj pjene uliti u šalicu bez prskanja na pravoj temperaturi.

Punoća okusa kave dobiva se nježno mljevenim zrncima pomoću keramičkog mlinca unutar Philips aparata za kavu, a ne morate brinuti ni kada je riječ o čišćenju aparata. Naime, poseban patentirani izum, AquaClean omogućit će da u potpunosti iskoristite svoj aparat za kavu. Nema više uklanjanja kamenca iz aparata, već vam obavijest na zaslonu javlja kada je potrebno zamijeniti AquaClean filter.

Također, ako svaki ukućanin ili kolega voli poseban tip kave, Philips aparat za kavu nudi brojne jednostavne opcije pomoću kojih se može prilagoditi okus napitka. Sve što trebate jest prilagoditi i unijeti u memoriju jačinu, dužinu i temperaturu, a zahvaljujući opciji spremanja dužine bilo koje opcije s kavom ili mlijekom, svatko će uvijek moći uživati u kavi po baš svojoj mjeri i želji.

Savršena kava više nije utopija rezervirana za specijalizirane kavane, već uz Philips tehnologiju moguća u vašoj kuhinji!

Linker
08. svibanj 2024 14:44