od 8. do 12. lipnja

Šibenik dobiva svoj prvi street food festival: Otvara ga Jakša Jordes

U utorak 8. lipnja Šibenik će dobiti svoj prvi street food gastro festival ŠIBENIK SPRING koji će trajati do subote 12. lipnja, a održat će se u najljepšem gradskom parku, zelenoj oazi Perivoju Roberta Visianija na koji su svi Šibenčani s razlogom tako ponosni.

Za sve ljubitelje dobre glazbe festival će 8. lipnja otvoriti poznati hrvatski saksofonist Jakša Jordes, uz pratnju DJ-a Kresh-a, 9. lipnja nastupit će legendarni DJ Matthew Bee, u četvrtak mlađim Šibenčanima dobro poznat DJ Bakula, dok je petak rezerviran za šibensku legendu DJ Bake seniora. U subotu 12. lipnja proljetnu „adventuru“ će zatvoriti poznati šibenski saksofonist Chuck Borris uz pratnju DJ-a PaleolitiKa.

image
FOTOGRAFIJE: ŠIBENIK SPRING

Uz jedinstveni doživljaj feel good glazbe, svoje goste s vrhunskim street foodom, dočekat će Festina Lente, Šibenik sa sočnim burgerima, sticky i crispy pilećim krilcima i pulled porkom, Pjat, Šibenik s porchettom u somunu i tunom ceviche u tacosu, Bistro Pucalina s maništronom od sipe, janjetinom a la Pucalina, pako tortiljama, skradinskim čokalicama, junećim pastramima, šibenskom gibanicom, mediteranskim užitkom, lavendierom i tortom Pucalina, Karoca, Srima sa zdravim sokovima, frapeima, koktelima i smoothie-ima, Konoba Lola iz šibenske Dubrave s tradicionalnim dalmatinskim platama i slastičarnica Yum s inovativnim slasticama, sve redom provjereni i uspješni ugostitelji sa šibenskog područja.

Život se vraća na ulice glavnog grada! U lipnju nas očekuje pregršt zabavnih street festivala, evo gdje ići

Željni gradskog đira, druženja i zabave, minglanja i guštanja u finoj spizi i hladnom piću, smijeha, plesa i naravno, fotkanja kako bi zabilježili sve one nezaboravne trenutke s festivala uz #sibenikspring #fun goste čekaju i relax korneri, fotkaone i dječji korner za koji se pobrinula Bubamara iz Šibenika.

Radno vrijeme festivala je svakodnevno od 17 sati do 23 sata, a u subotu 12. lipnja od 11 ujutro do 23 navečer. Ulaz je besplatan.

Linker
15. travanj 2024 15:53