Odbrojavanje je počelo

Stiže druga sezona ‘Bridgertona‘! Donosimo sve detalje o novim epizodama ovog hita

Netflixov projekt u produkciji Shonde Rhimes, koji se lani našao na prvom mjestu najgledanijih serija u čak 83 zemlje, bit će začinjen s još više romansi, seksa, intriga i raskošnih kostima.

"Ljubav nikad ne igra po pravilima" - riječi su britke društvene kroničarke lady Whistledown kojom započinje dugo iščekivana druga sezona serije "Bridgerton", najgledanijeg projekta Netflixa. Teaser je prikazan znakovitog datuma, 14. veljače, i najavljuje kako će u povijesnom spektaklu (lani se našao na prvom mjestu najgledanijih serija u čak 83 zemlje), biti još više romansi, seksa i spletki.

Tračerica kojoj glas posuđuje proslavljena britanska glumica Julie Andrews, u redovnoj kolumni postavlja retoričko pitanje da li nam je nedostajala? Sudeći po oduševljenom izrazu lica kraljice Charlotte (glumi je Golda Rosheuvel) kad joj paž na srebrnom poslužavniku donosi njen novi pamflet, povratak omiljene lady jedva smo dočekali, piše Daily Mail. Treba se strpjeti još samo malo, do 25. ožujka, kad će biti premijera raskošnog kostimiranog projekta u produkciji Shonde Rhimes.

image

Jonathan Bailey kao Anthony Bridgerton.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kako je Julia Quinn stvorila fenomen ‘Bridgerton‘, povijesnu dramu koja je zaludila čitav svijet

Evo što nas očekuje: nakon udaje za bezobrazno zgodnog vojvodu od Hastingsa, Daphne (Phoebe Dynevor) vraća se u seriju. Bavit će se ljubavnim životom svog brata, lorda Anthonyja (Jonathan Bailey) dok će se njezin suprug, na žalost, samo spominjati jer je glumac koji ga tumači, Regé-Jean Page, lani napustio "Bridgerton".

Daphnein šarmantno smotani brat naći će se na sto ljubavnih muka zbog dvije pridošlice u postavi serije, britanskih glumica Simone Ashley i Charithre Chandran. Tumače likove sestara: starije, samosvjesne Kate (Ashley) i pomalo naivne Edwine (Chandran). Stižu iz Indije pronaći prikladne ženike, a Anthony se udvara Edwini vjerujući da mu je ona dostupniji "plijen". Međutim, njezina sestra Kate zaljubljuje se u njega i želi ga za sebe. Kako vrlo dobro barata puškom - teaser pokazuje Kate s dečkima u lovu - bit će zanimljivo pratiti kako će ostvariti planove i sestri preoteti udvarača.

image

Rege-Jean Page kao Simon Basset.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Znamo tko je lady

Prošla sezona završava otkrićem tko je lady Whistledown … Srećom, to znamo mi, ne i njezine "žrtve" pa će pikanterija o svima biti napretek, javlja geo tv. Ponovit ćemo otprije poznati spojler: iza lady Whistledown krije se Penelope Featherington (taj lik tumači Nicola Coughlan). Dok se cijeli grad pita tko je glavna tračerica, Penelope marljivo prikuplja informacije i oštri pero za vjerne čitatelje. Od njih zauzvrat traži pustiti je da ih i dalje zabavlja u tajnosti.

Čitajte i: Stalno na udaru kritika: Zvijezda Bridgertona ima molbu za sve koji žele komentirati njen izgled

image

Nicola Coughlan igra Penelope Featherington, odnosno lady Whistledown.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Paralelno s prikupljanjem tračeva, Penelope mora riješiti vlastite probleme: prvi je uvjeriti prijateljicu Eloise Bridgerton (koja počinje sumnjati, a glumi je Claudia Jessie) da nije lady Whistledown.

Drugi je pronaći muža, a treći je ujedno i najteži. Kako njezina obitelj nema muškog nasljednika, stiže im rođak koji će preuzeti imanje, a ona to moraju prihvatiti (sličnu situaciju imali smo i u seriji "Ponos i predrasude").

Teaser prikazuje njezinu majku, lady Portiju, Penelope i njene sestre Prudence te Philipu kako se spuštaju zavojitim stubištem na bal u modno usklađenim haljinama s printom u boji zlata, prije nego što će upoznati nasljednika. Nadajmo se da je zgodan i da će potaknuti zanimljive događaje. Konačno, i on se mora oženiti, a udavača u seriji čiju premijeru jedva čekamo, ima napretek.

Linker
16. travanj 2024 02:51