hit igrica osamdesetih

Super Mario skače s Nintenda na velika platna! Sve o nadolazećem spektaklu u kojem sudjeluju brojna poznata imena

Iako izlazi tek u prosincu sljedeće godine, svi pričaju o nadolazećem animiranom filmu napravljenom po popularnoj igrici, a uzbuđenje i pozitivne komentare ipak prate i neke kritike.

Za vrijeme posljednje Nintendo Direct emisije (serijal online prezentacija o novim i nadolazećim Nintendo proizvodima), poznati dizajner videoigara, uključujući i legendarnog Super Maria, Shigery Miyamoto objavio je imena glumaca koji će dati glas poznatim crtanim likovima, a radnja filma pratit će radnju igrice - Mario spašava princezu Peach.

Ime koje je sve iznenadilo je popularni glumac iz filmova poput Jurskog Svijeta i Čuvara Galaksije, Chris Pratt (42) koji će dati glas glavnom junaku - Mariu.

image
Chris Pratt posudit će glas Super Mariu.
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Twitter i ostale društvene mreže počele su vrvjeti 'mimovima', uz poveznice ostalih filmskih američko-talijanskih proizvoda kao što su Goodfellas i Sopranos. Ljudi se unaprijed rugaju Prattovom pokušaju talijanskog naglaska te su masovno slali tweetove u kojima mole izmjenu glumca.

Čitajte i: Izašao službeni trailer jednog od najiščekivanijih filmova godine: Pogledajte što nas očekuje u filmu Spencer!

Prattu se u Super Mario Bros animiranom filmu pridružuje Charlie Day kao Mariov brat Luigi, Anya Taylor-Joy kao princeza Peach, Jack Black kao Bowser, Keegan-Michael Key kao Toad, Seth Rogen kao Donkey Kong, Fred Armisen kao Cranky Kong, Sebastian Maniscalco kao Spike te Kevin Michael Richardson kao Kamek.

image
Anya Taylor-Joy utjelovit će princezu Peach.
RICH FURY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U animiranom će filmu kao gost ulogu imati i originalan glas iza Maria, Charles Martinet, no njegovu ulogu čuvaju kao iznenađenje pa još ne znamo o kojoj se točno radi.

Linker
19. travanj 2024 04:06