Njuškawac

Uz servis za šetanje i čuvanje ljubimaca, Saša Španović izumila igračku za četvernožne klijente

Čupave igračke postale su pravi hit i među psima i mačkama koji se njima mogu igrati satima. Pokazala se idealnim rješenjem za mnoge kućne ljubimce kojima osigurava svakodnevnu rutinu zabave, radosti i aktivnosti.

Kada je prije pet godina stidljivo pokrenula posao šetanja i čuvanja pasa i mačaka, Zagrepčanka Saša Španović nije ni sanjala da će joj to prerasti u životni poziv. Diplomirana je veterinarka, od mladosti je volontirala po raznim azilima i skloništima za pse, hranila napuštene mačke i na kraju uspjela svoj san pretvoriti u javu.

Prva je u Hrvatskoj registrirala tvrtku za šetanje pasa i čuvanje u vlastitom domu Pets Only, a njezini četveronožni klijenti toliko su zadovoljni ljubavlju i zabavom koju im pruža da danas više odbija nego prima nove kuštravce u svoj dom kojih nerijetko ima i po dvadeset na čuvanju.

image
Njuškawac je inovativna igračka za ljubimce.
PRESS

A kako dobro poznaje navike psića kojima priređuje rođendane pa i novogodišnja slavlja, osmislila je čupavu platnenu igračku Njuškawac koja je prvenstveno namijenjena mačićima i štencima koji mijenjaju zube pa stalno nešto moraju grickati. No, te čupave igračke postale su pravi hit i među starijim psima i mačkama koji se njima mogu igrati satima.

Potrebno im je osigurati zabavu

"Većina pasa i mačaka koji borave u našim domovima život provode odmarajući se, ležeći i spavajući. Iako se preporuča održavanje rutine u njihovom odgoju, neophodne su im fizičke i mentalne aktivnosti. Uz kvalitetnu ishranu i kretanje, potrebno im je osigurati zabavu, radost i aktivnosti za potpuno fizičko i psihičko zdravlje. Njuškawac je za to idealan i reakcije svih vlasnika, ali i njihovih ljubimaca su dosad sjajne", kaže Saša Španović koja kao velika ljubiteljica životinja jako dobro zna o čemu govori. Njuškawac se može kupiti na web stranici Pets Only, košta 150 kuna, a Saša će ih izraditi u bojama po želji vlasnika.

image
Njuškawac je prvenstveno namijenjen mačićima i štencima koji mijenjaju zube.
PRESS
Linker
16. travanj 2024 03:28