Branko Galičić
Koncert za 27 godina

Veliki interes za koncert Opće Opasnosti u Domu sportova

Opća Opasnost i ove je godine među najtraženijim live izvođačima što potvrđuje i njihov jedini ovogodišnji, ujedno i najveći samostalni koncert u Zagrebu. Najpopularniji slavonski rock bend će, 16. studenog u Domu sportova, održati veliku koncertnu promociju albuma “Karta do prošlosti”.

Gotovo 30 godina Opća Opasnost obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu žestokim uspješnicama i predivnim baladama koje se već mogu nazvati klasicima domaće rock scene. Novim albumom Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani još jednom potvrđuju svoj status najpopularnijeg hrvatskog rock benda.

Branko Galičić

Uz predstavljanje pjesama s "Karte do prošlosti" (koje će nesumnjivo naći svoj put i do nekih novih srca), rock šestorka za Dom Sportova priprema svojevrsni glazbeni vremeplov s hitovima kao što su "Treba mi nešto jače od sna", "Jednom kad noć", "Pobjeg’o sam", "Kriva si", "Tragovi", "Klaun" i "Uzalud sunce sja". U pripremi su i brojna glazbena iznenađenja, a kao najdraže goste Opća Opasnost uvijek ističe svoju mnogobrojnu, vjernu publiku:

"Karta do prošlosti je priča o vremenima kad smo svi bili nekako "bolji" ljudi, kad smo se više međusobno družili i imali osmijeh na licu. Naša publika nam pruža baš to: sada je tu već treća generacija i svi imaju onaj iskreni osmijeh i bit će nam jako drago upravo s njima proslaviti 27 godina rada i postojanja benda.

Branko Galičić

Bend pripada generaciji kojoj je svirka u Domu Sportova izazov i čast, jer je to nekada bilo (a i sada je) kultno mjesto za održavanje velikog koncerta. Bez obzira na to što postoje i neka nova "in" mjesta, željeli smo baš Dom Sportova i to će ovo godine biti i naš jedini koncert u Zagrebu.", dodali su.

Uz promociju "Karte do prošlosti" Opća Opasnost je, u suradnji s Inom i Croatia Recordsom, odlučila pružiti veliku priliku perspektivnom autorskom bendu kojem će pokloniti "Kartu do budućnosti". Riječ je o natječaju namijenjenom bendovima koji žele pokazati ono što znaju - uživo pred publikom, ali i u radijskom eteru i šire! Pobjednika očekuje sve što je potrebno za uspješan početak glazbene karijere: kao gost će zasvirati pred mnogobrojnom publikom u Domu sportova dok će pobjednička pjesma (s kojom se bend prijavio na natječaj) biti objavljena i promovirana kao službeni singl Croatia Recordsa koja pobjedničkom bendu ujedno nudi i diskografski ugovor.

Od 1. rujna cijena ulaznice za ovaj koncert iznosi 80 kuna za parter i 100 kuna za tribine.

Linker
20. travanj 2024 09:27