blagdanski ugođaj

Čarobna hrvatska božićna atrakcija: Opet će zasjati tisuće lampica

Prosinac je najljepši mjesec u godini jer se s nestrpljenjem očekuju blagdani, obiteljsko okupljanje, kićenje božićnog drvca i darovi kojima se najviše raduju mališani. Sve to očekuje vas u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Čarolija blagdana u Čazmi

Obitelj Salaj sa svojom "Čarolijom svjetla BY Salaj" i tisućama žaruljica koje u božićno vrijeme ukrašavaju njihovo imanje postala je poznata i izvan granica Hrvatske. Čarolija žaruljica, razne instalacije i sadržaji probudit će dijete u svakom posjetitelju, a vaši mališani bit će oduševljeni svime onime što će sami otkriti između čarobnih likova, ukrašenih stabala i stotina čuda oko njih.

Svjetlucava raskoš blagdana prelijeva se i na čazmanske ulice i trgove, gdje su organizirane brojne aktivnosti i događanja uz već tradicionalno klizalište. I tu priča o svjetlu ne završava. Kako se nekada proslavljao Božić u moslavačkim selima možete otkriti posjetite li "Božić u Bojani", koji se održava uz svjetlost svijeća i kao takav je jedinstven u cijeloj Hrvatskoj.

image

Sve mjesta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji su raskošno okićena

ARHIVA TZ BJELOVAR

Advent u Bjelovaru

Blagdani nas okupljaju u toplini domova, ali i pozivaju da prošećemo ulicama i trgovima Bjelovara. Zajedno s obitelji i prijateljima uživajte u čaroliji raznobojnih žaruljica, mirisu kuhanog vina i radosti blagdana. Za male i velike pripremili smo tristo čuda. Očekuje vas bogata gastronomska ponuda, veliko klizalište, božićni sajam, koncerti vrhunskih glazbenika, lunapark, predstave i brojni drugi sadržaji koji će vam ove blagdane učiniti najljepšima. Dobro došli na Advent u Bjelovaru i najzabavniju čaroliju blagdana!

Advent u Daruvaru

Advent ili Došašće u romantičnom lječilišnom gradu prožet je tradicijskim ritualima, sajmovima, kazališnim predstavama, darivanjima i glazbenim programima. Ulice i trgove uljepšava sjaj blagdanskih ukrasa, a jezgrom grada širi se miris kuhanog vina i piva, blagdanskih delicija, žamor dobrog raspoloženja i prigodnih taktova. Svečanim paljenjem prve adventske svijeće nastavljaju se nizati zabavne i raznolike adventske, božićne i novogodišnje priredbe.

Advent u Garešnici

Ovih blagdana osjetite pravu božićnu čaroliju i posjetite Advent u Garešnici. Sudjelujte u kreativnoj božićnoj radionici, promociji knjige ili večeri poezije i vina. Proveselite se s prijateljima i obitelji uz pjesmu i ukusne slastice ili kupite dar za vama dragu osobu na Božićnom sajmu.

Svake subote pozivamo vas na Trg hrvatskih branitelja na blagoslov i paljenje adventskih svijeća - Nade, Mira, Ljubavi i Radosti, a 25. prosinca, na sam Božić, nakon polnoćke svratite na tradicionalno veselo druženje.

image

Posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda

ŠTEFAN BRAJKOVIĆ

Neka zimski mjeseci postanu vaše omiljeno doba u godini. Posjetite neki od blagdanskih događaja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Naravno, nema ograničenja za uzrast jer će čarolija blagdana ponovno probuditi dijete u vama.

01 - Modified: 2021-05-18 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Otkrijte skrivene ljepote Bjelovarsko-bilogorske županije 02 - Modified: 2020-11-01 09:00:00 - Feat.: 0 - Title: Vodimo vas na jedinstveno izletište nadomak Zagreba, u kraj koji živi s konjima i na konju 03 - Modified: 2022-12-13 13:39:05 - Feat.: 0 - Title: Zašto ovog tjedna trebate posjetiti EU Advent
01 - Modified: 2021-05-18 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Otkrijte skrivene ljepote Bjelovarsko-bilogorske županije 02 - Modified: 2020-11-01 09:00:00 - Feat.: 0 - Title: Vodimo vas na jedinstveno izletište nadomak Zagreba, u kraj koji živi s konjima i na konju 03 - Modified: 2022-12-13 13:39:05 - Feat.: 0 - Title: Zašto ovog tjedna trebate posjetiti EU Advent
Linker
13. prosinac 2022 14:39