neodoljivi lokrum

Netaknuta priroda! Najljepša kulisa za Instagram fotke nalazi se tik do Dubrovnika

Nezaboravne, a možda i najljepše fotografije ikad snimit ćete na jedinstvenom otočiću Lokrumu gdje se nalaze neke od najljepših kulisa za kreiranje ljetnih fotografija.

Božanstveni otok u dubrovačkom akvatoriju nezaobilazan je pri posjetu Dubrovniku jer osim što će vam zauvijek ostati u nezaboravnom sjećanju zbog prirodnih ljepota, ondje ćete moći napraviti fotografije za Instagram na kojima će vam biti zavidne i najveće svjetske influencerice.

Čudo prirode, idiličan nenaseljeni otok zasigurno bi mogao ponijeti titulu najfotogeničnije lokacije zbog koje ćete još mjesecima, a možda i godinama prelistavati fotografije ondje snimljene. Na Lokrumu je više lokacija koje nose status Insta worthy te su kao takve pravi magnet za skupljanje lajkova na društvenim mrežama, a posebno se ističe maleno slano jezero nazvano Mrtvo more koje je s vanjskim morem povezano kanalom koji prolazi duboko kroz stijene. Riječ je zapravo o špilji kojoj se davno urušio strop, pa je kao takva pogodna za kupanje djece.

Ovaj raj nalazi se nadomak Zagreba, a idealan je za vikend odmor: Plaža kao stvorena za uživanje

Atraktivne plaže, brojne uvale i tirkizno more ostavljaju bez daha svakoga tko posjeti Lokrum, a zahvaljujući nestvarnoj prirodnoj ljepoti moći ćete zaboraviti na sve filtere te uživati u najljepšoj kulisi za Instagram fotografije.

U omiljenoj zelenoj oazi mnogih Dubrovčana čeka vas i botanički vrt, samostan, crkva, paunovi i još štošta zadivljujuće o čemu ćete još dugo pričati.

Brodovi za Lokrum polaze iz dubrovačke luke svakih pola sata tijekom ljetnih mjeseci – prvi polazak je u 9 ujutro a zadnji s otoka u 19 poslijepodne. Vožnja traje deset minuta.

Linker
19. travanj 2024 22:57