Budućnost stiže

Putovanje van ovog svijeta: Prvi hotel u svemiru trebao bi ‘otvoriti vrata‘ 2025. godine

Futuristička putovanja, poput ‘odmora u svemiru‘ sve su nam bliža, otkriva tvrtka orbital assembly koja danonoćno radi kako bi svijetu 2025. godine predstavila - prvi hotel u svemiru!

"Draga, hoćemo li u Pariz ili u svemir?", ovako bi već za samo nekoliko godina mogli izgledati obiteljski razgovori, predviđa start up tvrtka orbital assembly koja je javila uistinu zanimljiv projekt.

Naime, zaposlenici te kalifornijske tvrtke danonoćno rade kako bi 2025. godine otvorili prvi hotel u svemiru, baš kao u nekom SF filmu.

Čitajte i: Avantura po Ekvadoru: Penjanje kroz blato, snijeg i kišu isplatilo se zbog impresivnih pogleda

Čelnici tvrtke kažu kako su pronašli idealno mjesto u svemiru gdje će se njihovi gosti moći potpuno relaksirati i osloboditi stresa, a njihov će hotel, u obliku prstena, pokretati sunčeva energija.

Hotel, koji će se nalaziti na brodu voyager, imat će i kino dvoranu, spa centar i restorane, a u sobe će stati 400 ljudi.

Čitajte i: Novi doživljaj Jadranskog dragulja: Digitalna inovacija idealan je način za doživljaj svih ljepota Raba

Naglasili su i kako ne žele razvijati nove tehnologije, već pri stvaranju ovog do sad neviđenog hotela, koristiti sve tehnologije već poznate čovjeku.

Gosti će moći birati između standardnih soba od tridesetak metara kvadratnih i luksuznih soba od 62 metra kvadratna, a iskustvo će biti - neprocjenjivo.

Linker
15. travanj 2024 02:09