Airbnb
Totalno fresh

To bi vrijedilo vidjeti: Will Smith iznajmljuje vilu iz serije 'Princ iz Bel Aira', a 2021. je već bukirana!

Will Smith odlučio je omogućiti fanovima boravak u vili iz TV serije kojom se proslavio. Boravak u dobro nam poznatoj vili uključuje uživanje uz bazen, obroke poslužene na srebrnom pladnju, noćenje u Willovom krilu i razgledavanje zavidne kolekcije tenisica koje je Fresh Prince nosio u seriji.

Fanovi kultne serije "Princ iz Bel Aira" od sada i sami imaju priliku iskusiti život u veličanstvenoj vili koju smo toliko puta gledali na malim ekranima.

Airbnb

Servis za iznajmljivanje apartmana, stanova i kuća diljem svijeta, Airbnb, objavio je uzbudljivu novost; u svojoj ponudi sada ima originalnu vilu u kojoj se snimala serija kojom se proslavio Will Smith, a u kojoj si noćenje može priuštiti baš svatko.

Airbnb

Povodom 30. godišnjice serije "Princ s Bel Aira", slavni glumac udružio se s vlasnicima luksuzne bijele vile te na platformi Airbnb ponudio ponudu koja se rijetko viđa.

Usluga uključuje boravak i spavanje u 'Willovom krilu"; spavaću sobu, kupaonicu, blagovaonicu i dnevni boravak te korištenje bazena kraj kojeg se prostire niz bijelih ležaljki.

Airbnb

Gosti mogu uživati u pogledu na Willovu zavidnu kolekciju tenisica, slušati glazbu po izboru DJ Jazzy Jeffa i zaviriti u ormar u kojem se nalaze kultni komadi poput košarkaškog dresa i školske uniforme glavnog junaka serije, koja je bila veliki hit devedesetih.

Airbnb

Kuhinja nije dostupna, no Will se pobrinuo i za vrhunsku kulinarsku uslugu, a sva jela gostima će biti servirana na srebrnom pladnju.

Airbnb

Postoji samo jedna caka! Svaka osoba može iznajmiti vilu na samo jedno noćenje, a boravak je moguć samo za jednu do dvije osobe.

Airbnb

Cijena noćenja je 30 dolara, a Will Smith i Airbnb od svake će zarade, dio uplaćivati organizaciji "Boys & Girls Clubs of Philadelphia", koja pomaže mladeži koja odrasta u siromašnim uvjetima.

Airbnb

Očekivano, vila je već bukirana za cijelu 2021. godinu.

Airbnb

Čitajte i:

Agent nekretninama otkrio tko prodaje svoj dom u Hollywoodu: Ta kuća kao da je ukleta...

Od 'radničke' Trešnjevke do vile na Floridi! Nekadašnji predsjednički kandidat živi u nezamislivom luksuzu

To si može priuštiti samo on: Cristiano Ronaldo izolaciju provodi u multimilijunskoj vili s pogledom na ocean

Linker
17. travanj 2024 18:16