Izbor putnika

Veliko priznanje: TripAdvisor nagradio je NP Plitvička jezera u kategoriji Top atrakcije!

Američki turistički portal TripAdvisor nagradio je Nacionalni park Plitvička jezera za Travelers Choice “Best of the best” - Izbor putnika “Najbolji od najboljih”, u kategoriji Top atrakcije - Hrvatska, Europa i Top destinacije za ljubitelje prirode - Svijet.

"Tripadvisor prepoznao je Nacionalni park Plitvička jezera kao dobitnika nagrade Travellers‘ Choice Best of the Best za 2022. za najbolje atrakcije - Hrvatska, Europa gdje je zauzeo drugo mjesto od deset. Također, NP je dobitnik nagrade za najbolja odredišta za ljubitelje boravka u prirodi na svjetskoj razini, gdje je rangiran na 22 mjestu na listi od ukupno 25 lokacija", ističe će u priopćenju NP Plitvička jezera.

S ovim nagradama Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se među 1 posto najboljih lokacija koje treba posjetiti u svijetu, dodaje se.

image

NP je dobitnik nagrade za najbolja odredišta za ljubitelje boravka u prirodi na svjetskoj razini

UNSPLASH

U godini velike konkurencije i promjenjivih prioriteta putnika, Nacionalni park Plitvička jezera nadmašio je očekivanja i hvaljen je kao jedan od njihovih favorita.

Na temelju cijele godine recenzija TripAdvisora, Travellers’ Choice Awards odaju priznanja najboljima u putovanjima i priznanja mjestima koja su pružila najiznimnija iskustva, dodaju iz plitvičkog Nacionalnog parka.

"Čestitamo pobjednicima Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022.", rekla je Kanika Soni, glavna komercijalna direktorica u TripAdvisoru.

"Nagrade Travellers’ Choice prepoznaju najbolje u turizmu i ugostiteljstvu, prema onima koji su najvažniji - vašim gostima. Svrstati se među najbolje od najboljih uvijek je teško, ali nikad teže nego ove godine kada izlazimo iz pandemije. Bilo da se radi o korištenju nove tehnologije, provedbi sigurnosnih mjera ili zapošljavanju izvanrednog osoblja, impresionirana sam koracima koje ste poduzeli kako biste ispunili nove zahtjeve putnika. Sjajno ste se prilagodili nedaćama", izjavila je glavna komercijalna direktorica u TripAdvisoru.


Američki TripAdvisor turistički je internetski portal koje nudi individualne savjete za korisnike koji planiraju odmor. Stranica ima mjesečno više stotina milijuna posjetitelja i više od 435 milijuna korisnika. Pruža informacije o više milijuna hotelskih i drugih smještaja, restorana, turističkih atrakcija te kulturnih znamenitosti iz cijelog svijeta na svojim stranicama.

01 - Modified: 2022-08-01 13:28:42 - Feat.: 0 - Title: ‘Sve je toliko skupo da Hrvata nema ni za lijek, ni sebi ne bih mogao priuštiti smještaj kakav sam nudim gostima‘
01 - Modified: 2022-08-01 13:28:42 - Feat.: 0 - Title: ‘Sve je toliko skupo da Hrvata nema ni za lijek, ni sebi ne bih mogao priuštiti smještaj kakav sam nudim gostima‘
Linker
24. siječanj 2023 02:21