"Houdini" oduševio

Dua Lipa objavila novi spot, a zbog poslovnog poteza uskoro bi mogla postati milijarderka

Nagađa se kako bi pjevačica uskoro mogla postati najbogatija britanska ženska pop zvijezda nakon što je odlučila prekinuti suradnju s menadžerskom tvrtkom s kojom je godinama radila.

Britanska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa objavila je spot nove pjesme "Houdini" koji je oduševio njezine obožavatelje. Riječ je o vodećem singlu s njezinog nadolazećeg trećeg studijskog albuma.

U samo 10 sati video je pregledan preko pet milijuna puta, a reakcije su uglavnom pozitivne. ‘‘Došla je još jednom da spasi pop scenu‘‘, jedan je od mnogih komentara oduševljenih fanova koji su jedva dočekali najavljeni singl.

Nagađa se kako bi Lipa uskoro mogla postati najbogatija britanska ženska pop zvijezda nakon što je odlučila prekinuti suradnju s menadžerskom tvrtkom s kojom je godinama radila. 28-godišnja pjevačica također je otkupila prava na sve svoje pjesme.

Poslovni potez zbog kojeg bi mogla postati milijarderka uslijedio je nakon što je odlučila da će joj ulogu menadžera preuzeti otac, biznismen Dukagjin Lipa, s kojim je osnovala novu tvrtku.

image

Pjevačica je zablistala na londonskoj premijeri filma ‘‘Barbie‘‘, za koji je snimila i sountrack

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Lipa je karijeru započela u dobi od samo 14 godina kada je najprije počela obrađivati pjesme drugih glazbenika na YouTubeu. 2015. godine potpisala je ugovor s Warner Music Group i ubrzo nakon toga objavila je prvi singl i istoimeni debitantski album.

Linker
05. ožujak 2024 15:37