seli na tajland

Poznato je tko će glumiti u trećoj sezoni hvaljene serije "Bijeli lotos"

Kroz prve dvije sezone upoznali smo zanimljive i neobične likove te uživali u ulogama poznatih glumaca. Posebice se istaknula Jennifer Coolidge koja je za svoju ulogu dobila i mnogobrojne pohvale i nagrade.

Dugo se šuškalo tko će biti među glavnim ulogama u trećoj sezoni uzbudljive serije "Bijeli lotos", a sada je streaming servis HBO objavio tko će glumiti u hit seriji. Svaka nova sezona donosi nove likove i njihove životne probleme. Tako smo u prvoj sezoni gledali Connie Britton, Sydney Sweeney, Alexandru Daddario i brojne druge glumce. U drugoj sezoni gledatelje su osvojila imena poput Thea Jamesa, Aubrey Plaze i Michaela Imperiolija. Naravno, tu je i mnogima omiljena Jennifer Coolidge koja je maestralno odglumila Tanyu McQuoid. Jenniferin lik bio je u obje sezone hvaljene serije producenta Mikea Whitea.

U trećoj sezoni ćemo gledati Jasona Isaacsa, kojeg pamtimo kao Luciusa Malfoya iz serijala filmova o Harryju Potteru, partnericu poznatog glumca Sama Rockwella - Leslie Bibb, Michelle Monaghan koju smo gledali u filmovima "Kako ukrasti nevjestu" i "The Best of Me" te Parker Posey - glumila je u filmovima "Munjeni i zbunjeni" i Vrisak 3". Pridružit će im se i glumac Dom Hetrakul, kojeg smo imali priliku gledati u filmu "Kaos u Bangkoku".

Prva sezona HBO-ove uspješnice snimala se na Havajima, a druga na Siciliji dok će se treća sezona preseliti na Tajland. Objavili su i kako će snimanje treće sezone započeti u veljači 2024., a u novim zgodama i nezgodama glavnih likova ćemo na malim ekranima moći uživati tek u 2025. godini. Naime, zbog štrajka producenta i scenarista veliki broj serija i filmova je morao odgoditi svoje snimanje, a tako je bilo i sa serijom "Bijeli lotos".

Linker
23. travanj 2024 16:05