kraj franšize?

Vin Diesel rastužio fanove filmova "Brzi i žestoki": "Hvala vam što ste bili dio ove globalne sage"

Glumac je od 2001. utjelovio Dominica Toretta u svih deset nastavaka ove popularne franšize. Između ostalog upravo je na tom setu našao najboljeg prijatelja, danas pokojnog glumca Paula Walkera.

Američki glumac Vin Diesel koji se proslavio ulogom Dominica Toretta u hit franšizi "Brzi i žestoki", na Instagram profilu otkrio je kako pripremaju i 11. nastavak. "Upravo sam završio sa sastankom s cijelim timom filmova "Brzi i žestoki". Malo je reći da smo bili uzbuđeni zbog našeg finalnog filma...Sjetio sam se vas obožavatelja čija su strast i entuzijazam potaknuli nas da stvaramo nove nastavke. Vaša predanost našoj franšizi imala je jedinstven utjecaj na njezin uspjeh. Hvala vam što ste bili dio ove globalne sage. Ovo veliko finale nije samo kraj, već proslava nevjerojatne obitelji koju smo zajedno izgradili. Nadam se da ćete biti ponosni novim filmom", napisao je 56-godišnjak i tako otkrio kako će ovo biti posljednji film iz serijala.

Obožavatelje je njegova objava itekako rastužila. "Nisam spreman za kraj ove franšize", "Nikad nisi spreman da se oprostiš od omiljenih filmova. Samo kad pomislim o tome, slomi mi se srce", samo su neki od komentara fanova nakon Dieselove objave. S druge strane postoje i oni koji su jedva dočekali kraj sage. "Čekao sam kraj otkako je osmi film izašao", "Obožavam "Brze i žestoke", ali moram biti iskren - mislim da je vrijeme da završe", tvrde drugi.

Ipak, prije no što počne snimanje finalnog nastavaka, obožavatelji i dalje mogu uživati u filmu "Brzi i žestoki 10" iz 2023. godine. Uz Diesela su se na veliko platno vratila brojna poznata lica iz prijašnjih filmova - među kojima su Sung Kang kao Han, Michelle Rodriguez kao Letty, Tyrese Gibson kao Roman, Ludacris kao Tej, Jordana Brewster kao Mia, Charlize Theron kao Cipher, Helen Mirren kao Queenie i Nathalie Emmanuel kao Ramsey. A pridružio im se i Jason Momoa koji je igrao Dantea - glavnog negativca koji je saveznik Cipher (Theron).

Inače, Diesel je igrao Toretta u svim filmovima "Brzi i žestoki", otkako je izašao prvi film 2001. godine. Na setu filma sprijateljio se s pokojnim glumcem Paulom Walkerom koji je utjelovio Briana O‘Connera. A koliko su bili bliski prijatelji govori i činjenica da je Vin krsni kum Paulovoj kćeri, danas 25-godišnjoj Meadow Walker. Također ju je 56-godišnjak, umjesto oca otpratio do oltara na vjenčanju s Louisom Thorntonom-Allanom 2021. godine.

Linker
06. travanj 2024 11:22