"Market sjajno"

Bez stresa obavite božićnu kupovinu: Novi koncept eventa olakšat će vam kupnju darova

U Zagreb dolazi 15. i 16. prosinca u Oris kuću arhitekture, a zamišljen je kao spas svima koji nabavu poklona odgađaju za zadnji tren.

Market Sjajno okupio je probranu selekciju izlagača s ciljem da na jednom mjestu ponudi sve što ove godine želite staviti pod bor. Prosinac je već tradicionalno postao mjesec kaosa, užurbanosti i kroničnog nedostatka vremena. Kako bi barem malim dijelom olakšali stres kupnje božićnih poklona, novi format prodajnog eventa pod nazivom Market Sjajno dolazi u Zagreb 15. i 16. prosinca, u Oris Kuću arhitekture. Zamišljen kao spas svima koji nabavu poklona odgađaju za zadnji tren, Sjajno na jednom mjestu okuplja probranu selekciju izlagača koji će svojom raznolikom ponudom zadovoljiti ukus i onih najizbirljivijih.

image

Novi format kupnje Market Sjajno omogućuje da s manje stresa kupujete za nadolazeće blagdane

PRESS

Na marketu Sjajno svoju će selekciju proizvoda prezentirati poznata zagrebačka modna destinacija Garderoba Concept Store, omiljeni go-to butik ljubitelja promišljenog dizajna Selectedd, novi brend Rujan Ceramics iza kojeg stoji renomirani keramičar Luka Kovač, brend neodoljivo duhovitih grafičkih printeva Turist te Little Wonder sa svojim statement, delikatnim komadima nakita. Osom njih tu je i Annika Baby, mladim mamama dobro poznata destinacija za sve dječje potrebe, concept store s eklektičnom, pomno kuriranom selekcijom Kontrast19, renomirana vinarija Saints Hills čija vina nižu svjetske uspjehe, a tu su još i ilustratorica Klarxy, nakit Natali Jewellery, wellbeing brend Materia, šarmantni Kofer i renomirana autorica Željka Klemenčić.

image

Market Sjajno otvoren je 15. i 16. prosinca, od 10-20 sati u Oris Kući arhitekture - savršena prilika da ove godine božićni shopping obavite na vrijeme

PRESS
Linker
19. travanj 2024 12:12