odlična zabava

Gdje za Novu? Hotel Esplanada ima rješenje, donosi vrhunsku zabavu i gastronomske specijalitete

Ako još niste sigurno gdje želite dočekati 2024. u poznatom zagrebačkom hotelu, najuzbudljivija noć u godini isplanirana je do zadnjeg detalja.

Za najluđu noć u godini rezervirajte stol za sebe i društvo, odjenite svečani outfit i pridružite se spektakularnoj proslavi u blagdanskom ozračju kultne zagrebačke Esplanade. Novogodišnja noć u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani i otmjenom Zinfandel‘su isplanirana je do najsitnijih detalja i jamči odličan provod. Od crvenog tepiha, vrhunskog pjenušca dobrodošlice s finim zalogajima, otmjene gurmanske večere od šest sljedova delicija, pa sve do provjerenog glazbenog programa uz mnogo plesa i veselja – u Esplanadi se ništa ne prepušta slučaju.

image

Smaragdna dvorana

PRESS

Odabir jela povjeren je iskusnoj chefici Ani Grgić Tomić koja sa svojim timom chefova za novogodišnju noć priprema selekciju najfinijih delicija – janjeći tartar s gelom od paškog sira i prahom od maslina, hlap s Oscietra kavijarom i hrskavim kadaifom, pečeni škampi s pjenom od čičoka i prženog lješnjaka, guščja jetra s umakom od porta i marmeladom od kruške te juneći obrazi s tartufima. Uz to, u ponoć vas očekuje odbrojavanje uz pjenušac kao i slastan vinski gulaš za okrepu.

image

Ana Grgić Tomić

GORAN JAKUS

Već provjereni glazbeni show bend Vizija i ove godine priprema spektakularan spoj vrhunske glazbe uz dodatak svjetlosnih efekata i iznenađenja. Idealna kombinacija evergreena, jazz standarda, valcera, veličanstvenog ambijenta, vrhunske usluge i neodoljivih delicija zasigurno će učiniti ovu proslavu najboljom u gradu.

image

U ponudi su i neodoljive delicije

GORAN JAKUS
image

Zinfandel‘s restoran

GORAN JAKUS

Poželite li predahnuti od plesa, Esplanade priprema ugodan Piano & Cognac Lounge opremljen udobnim sofama i šankom – savršeno za opuštanje uz vrhunski konjak i cigare uz taktove lagane klavirske glazbe.

Dok se vi zabavljate, supervesela ekipa animatora pod stručnim će vodstvom uvesti vaše mališane u novu godinu uz dječji disko doček pun vesele igre i plesa. Najmlađe očekuje posebno uređen prostor, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja. A kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih cool odmaraonica.

image

Sve informacije možete pronaći na web stranici

GORAN JAKUS

Nakon vesele noći ušuškajte se u luksuznoj sobi među mirisnim plahtama i doživite čarobno jutro s pogledom na Zagreb uz doručak. Obnovite energiju neodoljivim poslasticama na doručku koje će vas oduševiti – jaja Benedict, jaja Royale, poširana jaja na hrskavom tostu s avokadom i pancetom, vruća zobena kaša s cimetom, medom i vanilijom, palačinke s bobičastim voćem, francuski tost s javorovim sirupom, ili pak slasni Esplanadini štrukli uz svježi sok od naranče, vrhunski pjenušac za novogodišnju zdravicu ili pak Bloody Mary za oporavak od vesele noći.

image

Menu možete pogledati ovdje, kao i dječji jelovnik

SANDRO SKLEPIĆ

Cijena dočeka uz cjelovečernji program iznosi 290 € /2185 HRK po osobi te uključuje pjenušac dobrodošlice uz fine zalogaje, gala večeru od šest sljedova jela, neograničenu konzumaciju odabranih vina, pjenušac u ponoć, gulaš za okrepu i specijalne rekvizite za proslavu.

Cijena dočeka za djecu (4 – 10 g.) iznosi 155 € /1167,84 HRK po djetetu te uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode. Ponuda je dostupna za roditelje koji borave u hotelu ili planiraju doček u jednom od hotelskih prostora.

Cijena smještaja ovisi o kategoriji sobe na dan boravka.

Linker
16. travanj 2024 14:29