Novo mjesto

Još jedna lokacija za Bread and Deli by Noel

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih pekarnica dobila je nastavak na novoj lokaciji gdje sva njihova peciva, croissanti i remek djela od krušnog tijesta imaju Michelinov prizvuk.

Omiljena pekarnica Bread and Deli by Noel je uz originalnu lokaciju u centru Zagreba, dobila još jednu adresu, u srcu metropole. Ponuda je ostala ista, pa se i u Masarykovoj 24 odnedavno mogu pronaći proizvodi pripremljeni od vrhunskih namirnica, razne vrste kruha od kiselog tijesta s kvascem: crni gusti raženi kruh, slasne focaccie, hrskavi baguettei, aromatični kruh sa sjemenkama, odlične ciabatte te kukuruzni kruh. Kako kruh i vrhunski delikatesni sendvič dijeli samo nekoliko gurmanskih koraka, na novoj lokaciji nude se delikatesni sendviči: vegetarijanski s pečenim povrćem i crvenim pestom, prozračni sendvič s mortadellom, pestom i mozzarellom te najnoviji spicy sendvič sa spianata piccante salamom.

image

Noel Bread & Deli 2 otvoren u Masarykovoj

ŠIMUN ŠITUM
image

Teško je odoljeti delikatesnim sendvičima

ŠIMUN ŠITUM

Ne nedostaju ni slatki zalogaji, tart s jabukom, carrot cake muffin, babke i makovnjače, čoko cookie, a trenutno najpopularniji proizvod su klasične krafne. U craft pekarnici pripremaju ih u dvije kombinacije: s namazom od čokolade i lješnjaka te s kremom od vanilije i džemom od brusnica. Kao i dosad, u ponudi su maritozzi, odnosno prozračni brioš (punjen kremom na bazi homemade sirupa i džema od naranče) ili s delikatnom kremom od bijele čokolade i dodatkom cvijeta naranče. Svi proizvodi su ručno izrađeni, bez aditiva i konzervansa te, kao i do sada, postavljaju visok standard craft pekarnice.

image

Noel Bread & Deli 2 nudi i kombuchu

ŠIMUN ŠITUM

U ponudi je kombucha što je priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak, a riječ je o napitku koji nastaje fermentacijom određene vrste čaja uz pomoć simbiozne, posebno uzgojene kulture bakterije i kvasca (scoby). Ovaj prirodni adaptogen vraća organizam u savršenu ravnotežu uz pomoć brojnih nutrijenata, kao što su probiotici, vitamini B skupine, vitamin C, antioksidansi, aminokiseline, minerali, enzimi i važne organske kiseline.

image

Noel Bread & Deli jedna je od poznatijih craft pekarnica

ŠIMUN ŠITUM

Do ljeta se očekuje otvorenje još jedne pekarnice, ali i dva burger bara te vinskog i koktel bara s pizzama koji će obogatiti gastro ponudu metropole.

Linker
18. travanj 2024 11:49