4 GODIŠNJA DOBA

Novo mjesto za sve ljubitelje slastica: Oduševit će vas kolačići Le Quattro Stagioni

Kultna zagrebačka slastičarnica povodom sutrašnjeg otvaranja nove lokacije u Sigetu, u ponudu je uvrstila četiri nova veličanstvena kolača koji okusima i bojama interpretiraju četiri godišnja doba.

Slastičarnica Orijent, dobro poznata zagrebačka lokacija omiljena sladokuscima, otvorila je svoju novu lokaciju u Sigetu, u Novom Zagrebu te tim povodom predstavila slatki novitet. Le Quattro Stagioni, kolačiće inspirirane s četiri godišnja doba.

Slastičari kombinacijom sezonskih namirnica kroz svaki kolač jedinstvenim okusom predstavljaju po jedno godišnje doba. Slatka i šarolika umjetnička djela sastoje se od jedinstvenog temelja kojeg čini meki keks preliven ukusnom bijelom čokoladom i obasipan sjeckanim bademom. Jagoda je predstavnica veselog proljeća u kojem se sve rađa ispočetka, a u glavnoj ulozi su prozračni mousse te insert od džema od jagoda. Ta savršena crvena kocka začinjena je bijelom čokoladom i sjeckanim pistacijama na vrhu.

Ljeto predstavlja borovnica, koja u kombinaciji s pločicom marcipana, mousseom te insertom od džema od borovnice daje savršenu voćnu rapsodiju okusa u kojoj će uživati svako nepce. Jesenski ugođaj donosi spoj moussea od limete, insert od limete i lemon-curda te na vrhu glazure orange-curd i krokant za potpuni i bogati doživljaj okusa. Iako je zima hladno i tmurno godišnje doba, njen kockasti predstavnik od kombinacije čokoladnog mousse-a s čilijem, inserta od lješnjaka i nezaobilazne karamele, završen s bijelom čokoladom i suhim paprom na vrhu, podiže raspoloženje.

image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
image

orijent slastičarnica

BOJAN ZIBAR

Kultna zagrebačka destinacija na kojoj možete uživati u omiljenim slasticama, zbog potrebe za širenjem i većim prostorom, a uz dobro poznatu lokaciju Maksimirska cesta 34, otvorila je novu lokaciju Sigetu, na adresi Froudeova ulica 1.

Novootvorenim prostorijama vladaju neutralni tonovi, upotpunjeni upečatljivim bojama i detaljima modernog dizajna koji cjelokupni ambijent čine ugodnim. Tako je i južni dio grada Zagreba dobio mjesto na kojem će obožavatelji popularnih deserta uživati te graditi slatke uspomene.

image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
Linker
15. travanj 2024 05:29