ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Ovnove: Očekuje vas početak strastvene veze koja će ispuniti sva očekivanja

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE ****

SRETNA BOJA: Sretna boja bit će vam vatreno crvena, koja simbolizira vašu strastvenu i dinamičnu prirodu. Crvena će vam potaknuti entuzijazam i kreativnost i štititi vas od negativnih utjecaja.

LJUBAV I BRAK: Nadolazeća godina istaknut će vašu želju za smirivanjem. Poželjet ćete pustiti korijene pa ćete se odvažiti na zajedničko useljenje s voljenim ili zasnivanje obitelji. Bojat ćete se bilo kakve neizvjesnosti, financijske i emotivne, pa će vam ostvarenje sigurnosti biti prioritet. To se mijenja u srpnju, kada će naglasak doći na zabavu i nova iskustva. Vezani će nagovarati dragoga/ dragu da putuju i izlaze zajedno, dok će samci biti raspoloženi za flert. Očekuje vas obilje prilika za uzbuđenje i dobar provod, a mnoge i početak strastvene veze koja će im ispuniti sva očekivanja.

image
VEDRAN PETEH/ CROPIX

SANDRA BAGARIĆ (5. TRAVNJA 1974.)

Pred opernom je divom važna godina u kojoj je očekuju novi uspjesi. Iako početak neće obećavati, primijetit će da joj se nakon proljeća otvaraju povoljnije prilike, što se osobito odnosi na njezinu karijeru. Poslovni uspjeh joj je nadomak ruke, no trebala bi paziti da zbog toga ne zapostavi privatni život.

KARIJERA I NOVAC: Prvi dio godine iziskivat će povećane napore, no želja za ostvarenjem sigurnosti i zarade davat će vam vjetar u leđa. Iako će novac dolaziti iz više različitih izvora, imat ćete velike izdatke pa nećete puno uštedjeti. Početkom ljeta fokus vam se pomiče sa zarade na učenje i stjecanje novih spoznaja. Novac vam više neće biti glavni motivator, već potreba da izbjegnete monotoniju. Češće ćete putovati, ići na seminare i predavanja, a neki će pronaći posao u drugom gradu.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Nećete biti u naponu snage, a pretjerivanje u jelu i piću dovest će do probavnih smetnji i viška kilograma. U drugom dijelu godine raste vam optimizam. Bit ćete vitalniji i mnogo se bolje nositi sa stresom, a vedrinom ćete se braniti od bolesti.

BROJ SREĆE 3: Primijetit ćete da su mnoge lijepe stvari koje vam se događaju vezane za ovaj broj, bilo da se radi o datumu, adresi ili situacijama koje se ponavljaju.

TAJNA ŽELJA: Čeznut ćete za promjenom svakodnevnog okruženja. Ne želite stalno biti okruženi ljudima koji vam više nisu zanimljivi pa ćete nastojati proširiti krug poznanika i steći nova prijateljstva. U DOBRIM DANIMA: druželjubivi, komunikativni, snalažljivi, prilagodljivi, šarmantni

image
Profimedia

MICHAEL FASSBENDER (2. TRAVNJA 1977.)

Njemačko-irski glumac koji je zaokupio pažnju publike i kritike u filmu “Ubojica” imat će se čemu veseliti. Iduća godina donijet će mu priliku da pokaže sav raspon svog glumačkog talenta, a nisu isključene ni nagrade. U braku je s kolegicom Alicijom Vikander, a njihova zajednica mogla bi postati bogatija za novog člana.

U LOŠIM DANIMA: rasipni, skloni hedonizmu, tračeri, nepouzdani, neodgovorni

NAJBOLJI MJESEC: Prosinac će vam ostati u sjajnom sjećanju. Mnogo će se toga događati na intimnom i poslovnom planu, a promjene koje dugo priželjkujete konačno će se odviti i ispuniti sva vaša očekivanja. Ovo je vrijeme novih ljubavi, poslovnog napredovanja i inancijskog prosperiteta.

Linker
07. ožujak 2024 02:36