ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Rakove: Neće vam biti važno odobravanje okoline, a listopad će biti vaš mjesec

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Srebrna će vas potaknuti da prigrlite svoju intuiciju i iskoristite unutarnju mudrost. Predmeti i odjeća ove boje poboljšat će vaše emocionalno i materijalno blagostanje i pomoći da privučete pozitivnu energiju.

LJUBAV I BRAK: Plutonov izlazak iz Jarca i ulazak u Vodenjaka donosi vam olakšanje pa ćete ove godine konačno početi slušati sebe i slijediti svoje instinkte. Prestat ćete mariti za tuđe mišljenje, a takav stav bit će ključan za ostvarenje sreće. Bit ćete hrabri i spremni izaći iz okvira. Slijedit ćete srce čak i ako vam razum bude govorio da griješite. Osjećat ćete se dobro čak i ako posrnete, jer ćete iz negativnih iskustava izvući lekciju. Lijepih će događaja ipak biti puno više pa će mnogi pronaći ljubav. Vezanima će partner biti čvrst oslonac, no ne zaboravite mu izraziti zahvalnost.

KARIJERA I NOVAC: Iako će početak godine donijeti izazove, ne odustajte od ciljeva. Skupite hrabrost i počnite ostvarivati ambicije bez straha od mišljenja drugih ljudi. Nećete se obazirati na kritike, jer ćete biti samouvjereni i spremni uspješno odrediti vlastiti put. Intuicija će vam biti izoštrena pa će vas voditi do naklonjenih ljudi i obećavajućih prilika. Planetarni utjecaji potiču vas da ove godine idete naprijed punom parom, a posebno će biti uzbudljiva prva polovica 2024.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Osjećat ćete se puni energije i elana. Bit ćete spremni na akciju i željni avanture, a to će vam pomoći da se osjećate mlado i živahno. Uživat ćete u raznim sportovima i aktivnostima, ali ne zaboravite uzeti pauzu i opustiti se, osobito u drugom dijelu godine.

BROJ SREĆE 15: Ovaj vas broj potiče da se osjećate samouvjereno i preuzimate rizike, a istovremeno će vas ohrabriti da vjerujete svojoj intuiciji i ostvarujete ciljeve.

TAJNA ŽELJA: Osjećate potrebu da konačno budete svoji i prestanete se opterećivati tuđim mišljenjem. Neće vam biti važno odobravanje okoline koliko želja da budete zadovoljni, sretni i u miru sami sa sobom.

U DOBRIM DANIMA: hrabri, skloni riziku, samouvjereni, odlučni, druželjubivi

U LOŠIM DANIMA: malodušni, nepovjerljivi, škrti, zatvoreni, pasivnoagresivni

NAJBOLJI MJESEC: Listopad će vam dugo ostati u sjećanju. Venera u Škorpionu u trigonu s Marsom u vašem znaku obećava intenzivna ljubavna iskustva. Budi vam se senzualnost i želja za pripadanjem pa je ovo vrijeme novih romantičnih priča. Na profesionalnom planu uspješno ćete ostvariti sve što ste naumili.

Linker
19. ožujak 2024 13:47