ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ovnovi će se upustiti u tajnu avanturu, Lavovi trebaju pripaziti koliko troše

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. ožujka.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Znanac ili kolega kojeg jedva da ste opažali snažno će vas erotski privući. Kad shvate da su neki problemi postojali samo u njihovu umu, zauzeti će promijeniti ponašanje prema partneru. POSAO Unatoč intenzivnom društvenom životu poslovne obaveze neće vam pričinjavati velik napor, čak ćete se i bolje osjećati što budete zaposleniji. Nadahnut će vas kreativni pojedinci. KUŠNJA TJEDNA Morali biste žrtvovati mnogo slobodnog vremena i pokoje osobno zadovoljstvo da biste ostvarili profesionalne ambicije. PRILIKA TJEDNA Ako uvidite da možete unovčiti svoje sposobnosti, ne čekajte s realizacijom dobrih ideja.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Različiti interesi unijet će pomutnju u odnos s partnerom. Samci bi se mogli upustiti u tajnu avanturu. Morate biti sigurni da je to ono što želite jer možda neće biti povratka. POSAO Porast će vam ambicija pa ćete se energičnije hvatati ukoštac s obavezama. Dobra organizacija pomoći će vam da budete učinkovitiji i izolirate se od utjecaja nestručnih pojedinaca. PRILIKA TJEDNA Suradnici će vam rado pomoći, samo im se trebate obratiti na pravi način

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Rastrzani ste između želja i mogućnosti. Svojim hirovitim ponašanjem mogli biste povrijediti osobu koja vas voli i podržava. Ako ste vezani brakom, ne donosite nepromišljene odluke. POSAO Njegovat ćete postojeće i uspostavljati nove korisne kontakte, a vaši rezultati uvelike će ovisiti o suradnji i tuđoj potpori. Krajem tjedna morat ćete preuzeti veću odgovornost. PRILIKA TJEDNA Poradite na vlastitoj naobrazbi, posebice na poznavanju stranih jezika.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Željni ste druženja i dobrog provoda. Uživat ćete u zavođenju i dvosmislenim izjavama kojima ćete provocirati druge. Ako ste zauzeti, ne testirajte partnerovu ljubomoru. POSAO Budete li dovoljno prodorni, lako ćete ostvariti svoje ciljeve. Okolina će vas podržati, no budite oprezni u razgovoru sa suradnicima koji su jednako ambiciozni kao i vi. PRILIKA TJEDNA Dobro društvo bit će lijek za sve. Uhvate li vas crne misli, nemojte se osamljivati.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Drukčije ćete gledati na svoju vezu ili na bivšeg partnera. Zabavljeni svojim ljubavnim dvojbama, nećete opaziti nekoga tko se silno truditi skrenuti vašu pažnju na sebe. POSAO Napravit ćete sve što je u vašoj moći da zaštitite interese suradnika koji su vam bliski i lojalni. Planirate li novi projekt, nakon vikenda moguće je odugovlačenje ili otkazivanje dogovora. PRILIKA TJEDNA Nalazite li se pred važnom ljubavnom ili poslovnom odlukom, poslušajte intuiciju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Igra zavođenja bit će vam privlačnija od ozbiljnih razgovora. Skupljat ćete hrabrost da učinite stvari o kojima ste oduvijek sanjali. Ne možete li odoljeti koketiranju, pokušajte biti diskretni. POSAO Radit ćete naporno i u okruženju koje vam neće biti baš naklonjeno. Plodovi vaših nastojanja neće biti odmah vidljivi, no to ne znači da ih neće biti. Pazite koliko trošite. PRILIKA TJEDNA U subotu saslušajte i one stavove koji se ne podudaraju s vašima.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Potiskivani problemi iznenada će isplivati na površinu. Kucnuo je čas da smireno riješite nesuglasice s partnerom. Hoće li krajnji ishod biti povoljan ili ne, uvelike će ovisiti o vama. POSAO Predomišljat ćete se prije donošenja odluka tražeći savjet osobe od povjerenja. Pokušat ćete ukazati na poteškoće u radu, a ako vas nitko ne bude slušao, povući ćete se u sebe. PRILIKA TJEDNA Osjetite li da vas društvena zbivanja počinju zamarati, povucite se u mir svog doma

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nova romansa probudit će u vama zanos i vedre misli. Spremni ste otvoriti srce te potpuno i iskreno uživati u nečem novom. Zaboravit ćete na staru vezu koja vas je ograničavala. POSAO Imat ćete sve manje koncentracije za rad, posebice za zaduženja koja smatrate nepotrebnima. Budete li rukovali tuđim novcem, ne upuštajte se u nešto što nosi sa sobom dozu rizika. PRILIKA TJEDNA Tjelesna aktivnost najbolji je način da odagnate brige koje vam se roje po glavi.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Vaša tvrdoglavost i cjepidlačenje mogli bi dovesti do bračne krize. Samci će uživati u prednostima samačkog života, no kad upoznaju zgodnog neznanca, sve će učiniti da ga osvoje. POSAO Brzina snalaženja u nepredviđenim okolnostima pomoći će vam da prevladate zapreke. Očekivani odgovor ili priljev novčanih sredstava mogao bi doći s malim zakašnjenjem. PRILIKA TJEDNA Ako ste zapali u financijske neprilike, obratite se za pomoć članu obitelji.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas intelektualni tipovi s kojima možete razmjenjivati ideje i misli. Nemojte da sve ostane samo na priči – uz šarm i malo odlučnosti lako ćete osvojiti onoga tko vam je drag. POSAO Nestrpljivost vas tjera na brzoplete poteze. Dogovori i pregovori vezani uz financije zahtijevat će pojačanu dozu opreza. Radije ne ulazite u poslove koji nisu potpuno sigurni. PRILIKA TJEDNA Treba vam više svježeg zraka. Izbjegavajte zagušljive prostorije i pušenje.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nove okolnosti potaknut će vas da preispitate osjećaje. Ne brzajte s donošenjem konačnih zaključaka. Ako ste sami, dodijavat će vam zaljubljeni kolega koji ne prihvaća odbijanje. POSAO Vještina komuniciranja donosi vam naklonost suradnika i utjecajnih pojedinaca. U poticajnoj atmosferi lakše ćete obavljati svoje dužnosti. Mnogi vaši prijedlozi naići će na odobravanje. PRILIKA TJEDNA U utorak će vam moć uvjeravanja pomoći da lakše ostvarite planove.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Potreba za ljubavlju potaknut će vas da provedete više vremena s partnerom. Ako ste sami, osjećat ćete se usamljeno i to bi vas moglo nagnati da se nepromišljeno upustite u novu vezu. POSAO Vaša zaduženja sve su veća. Važno je da ne pogoršate odnose koji obećavaju i koji su vam bitni u karijeri. Najbolje ćete se slagati s nesputanim i kreativnim pojedincima. PRILIKA TJEDNA Pravo je vrijeme da poradite na sebi i priuštite si tretman uljepšavanja.

Linker
07. ožujak 2024 11:58