ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Škorpione: Samce očekuju ljubavni susreti koji će ih iznenaditi

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Petrolej plava - smiruje vas donoseći pomirenje s prošlošću, kao i veću svjesnost situacije u kojoj se nalazite.

LJUBAV I BRAK: Tijekom prve polovine godine morat ćete se pobrinuti za održavanje adrenalina u vašoj vezi, no ako partner ne reagira na pravi način, izgubit ćete volju. Kod nekih će se češće javljati ljubomora, sumnja, posesivnost i potreba za kontrolom svakog partnerovog koraka. Početkom jeseni doživjet ćete nezaboravno ljubavno iskustvo i imati veće šanse za dobar seks. Zbog osobe koja će u vama raspirivati ljubavnu vatru bit ćete u stanju učiniti sve. Kraj godine rezerviran je za tajne ljubavne susrete.

image

Kendall Jenner 3. studenoga 1995.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Jupiter u vama izazovnom Biku otežava put do lake zarade u prvom polugodištu, no zato vam u drugom donosi mogućnost velikih dobitaka. Određeni zastoji i komplikacije očekuje vas u veljači i ožujku, no zato će vas rujanski početak nove radne sezone premetnuti u jednog od glavnih protagonista uspješnih promjena. Rujan i listopad bit će ključni za vašu karijeru pa tada budite što aktivniji i prodorniji.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Unutarnji nemir i višak energije tjerat će vas na pojačanu tjelesnu aktivnost pa ćete biti u dobroj formi. Nerado ćete posjećivati liječnika, no poželjno je da redovito kontrolirate zdravlje. Na proljeće ćete poželjeti promijeniti izgled.

BROJ SREĆE 13: Vaši dobici redovito će biti praćeni ovim brojem. U drugom polugodištu povezani su s igrama na sreću i imovinom.

TAJNA ŽELJA: Iščekivat ćete sudbonosni ljubavni susret, i to s pojedincem koji će intuitivno predosjetiti što želite te vas sigurnom rukom povesti u avanturu.

image

Leonardo DiCaprio 11. studenoga 1974.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U DOBRIM DANIMA: lukavi, spretni, intuitivni, smjeli, pouzdani

U LOŠIM DANIMA: cinični, manipulativni, osvetoljubivi, tvrdoglavi, agresivni

NAJBOLJI MJESEC: Planetarni položaji u listopadu govore da ćete moći ostvariti gotovo sve što poželite. Okolina će vas prihvaćati, a ljubavni će život biti prilično uzbudljiv. Samce očekuju ljubavni susreti koji će ih iznenaditi intenzitetom emocija i strasti.

Linker
07. travanj 2024 21:53