ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Vage: Tijekom veljače i prosinca mogli biste potrošiti previše na luksuzne stvarčice

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * * *

SRETNA BOJA: Nebesko plava - smiruje vam napetost, obuzdava potrebu za prepiranjem i učvršćuje prijateljstvo. S njom ste vedriji i sigurniji u sebe.

LJUBAV I BRAK: Planetarni položaji na početku godine vode vas u opasne igre. Upustite li se u tajnu vezu, uplest ćete se u vrtlog strasti, požude i grižnje savjesti koji će vas psihički iscrpiti. Na početku ljeta pokazat će se naznake lijepih i zanimljivih stvari koje vam donosi to vruće doba. Mars će vam ojačati snagu volje pa ćete se odlučnije suprotstavljati onima koji vam crpe energiju, a više slijediti svoje intimne želje. Ljubav bi se mogla roditi iz prijateljstva, slučajnog poznanstva ili pak rada na timskom projektu.

image

Bella Hadid 9. listopada 1996.

ARLENE RICHIE/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Kad u svibnju Jupiter zakorači u Blizance, vaši poslovni i financijski planovi brže će se ostvarivati. Tijekom druge polovine godine, a naročito u kolovozu, pokazivat ćete zavidan stvaralački potencijal. Sami ćete biti kreatori svoje sreće i uspjeha, a svaki dobar rezultat širit će vam samopouzdanje i tjerati vas da smjelije grabite naprijed. Tijekom veljače i prosinca mogli biste potrošiti previše novca na luksuzne stvarčice.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Priuštit ćete si više zadovoljstava i užitaka, a čak i ako niste skloni debljanju, hedonistički način života donijet će vam koji kilogram viška. Opazite li da vam forma opada, usmjerite se na intenzivne treninge i više se krećite.

BROJ SREĆE 9: Otvara vam nove puteve i omogućava da bolje iskoristite svoje sposobnosti. Vezan je uz početak procesa koje će vam donijeti više slobode i nesputanosti.

image

Hugh Jackman 12. listopada 1968.

CELEBRITYPHOTOS UK/AVALON/PROFIMEDIA

TAJNA ŽELJA: Htjeli biste više vremena samo za sebe i ono što vas intimno veseli. Budete li uporni, otkrit ćete talente za koje niste bili svjesni da ih imate.

U DOBRIM DANIMA: šarmantni, privlačni, kreativni, pravedni, galantni

U LOŠIM DANIMA: neodlučni, nevjerni, nemarni, površni, manipulativni

NAJBOLJI MJESEC: U prosincu vas očekuju promjene koje će vas odvesti u nove pobjede. Izgledi za profesionalni uspjeh i emocionalni sklad su povećani. Bit ćete zapaženi i cijenjeni kao suradnik, a i poželjni kao ljubavnik. Moguće su zaruke ili vjenčanje.

Linker
13. travanj 2024 11:33