ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Djevice će saznati da imaju tajnog obožavatelja, Ribe će uživati u romantici

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 25. do 31. siječnja.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ljubavne izjave teško će vam prelaziti preko usana pa bi suprotna strana mogla posumnjati u vašu odanost. Nakon što sretnete staru simpatiju ili bivšeg partnera prisjetit ćete se lijepih vremena. POSAO Nedostajat će vam motivacije, a radna energija bit će promjenjiva. Trudit ćete se nešto više jedino radi materijalne sigurnosti i podmirenja financijskih obaveza prema drugima. KUŠNJA TJEDNA Pregršt sastanaka i obiteljskih obaveza neće vam ostavljati vremena za odmor. Morat ćete odustati od nekih planova. PRILIKA TJEDNA Ako se nađete na raskrižju, ne plašite se kročiti u nepoznato - možda vas taj put vodi ka boljem sutra.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete mnogo opušteniji. Sada se možete malo poigrati, primjerice nekog zavesti, držati na ledu ili koketno sjediti na dvije stolice. Zaljubljeni će uživati u romantičnim trenucima. POSAO Bit ćete vješti u komunikaciji, taktični u ophođenju s kolegama i domišljati u kreativnim zadacima koji će zahtijevati improvizaciju. Mogli biste osuvremeniti radnu opremu. PRILIKA TJEDNA U četvrtak ćete upoznati pojedinca s kojim možete ostvariti plodnu suradnju.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Pružat ćete premalo ili previše i često nehotice povrijediti suprotnu stranu. Morat ćete ostvariti svoje želje pod svaku cijenu. Život će vam biti prazan bez seksa i erotičnog zavođenja. POSAO Zametnuti dokumenti, strka i pomanjkanje vremena otežavat će vam obavljanje većine zaduženja. Imat ćete posla preko glave, a iskrsnut će i zadaci na koje niste računali. PRILIKA TJEDNA Pomoć rođaka bit će dragocjena u poslovnim sporovima i novčanim teškoćama.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Neće vam nedostajati ljubavi, zabave i nježnih dodira. Nova iskustva unijet će više zadovoljstva u duge veze, dok će samci izmjenjivati poglede s jednom osobom i brzo otkriti strast. POSAO Porast energije ubrzat će realizaciju vaših planova. Uspješno ćete privesti kraju pravne i administrativne zavrzlame. Novi zadaci mogu unaprijediti ili promijeniti smjer vaše karijere. PRILIKA TJEDNA Tijekom vikenda pronađite mjesto na kojem se možete potpuno opustiti.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša energija usmjerena je na život udvoje, zavođenje osobe koja vam je zasad nedostižna ili na nužne promjene u bračnom životu. Neće vam odgovarati da partner ima glavnu riječ. POSAO Mogli biste pasti pod utjecaj pojedinaca koji vam možda i ne žele zlo, već samo teže ostvarenju vlastitih ambicija. Kad se nađete u nedoumici, oslonite se na kolegu koji vam je odan. PRILIKA TJEDNA Posjetite kozmetički ili frizerski salon, nabavite novi modni hit.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Očekivat ćete previše od površnih osjećajnih kontakata i ljubavnih susreta. Više ćete se baviti tuđim problemima nego svojom situacijom. Zauzeti će strahovati od ljubavnog suparnika. POSAO Otežano ćete dolaziti do potrebnih informacija. Možda vam to nije stil ili običaj, no prije ćete ostvariti cilj budete li uporni i nametljivi nego samozatajni i spremni na kompromise. PRILIKA TJEDNA Vikend proveden u veselom društvu donijet će vam predah od poslovnih briga.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Radna sredina i poslovni kontakti bit će izvor uzbudljivih osjećajnih podražaja. Reagirat ćete na tjelesne izazove i slučajne dodire jednog kolege. Pazite da ne napravite korak previše. POSAO Tjedan je pogodan za analizu poslovanja i provjeru informacija. Mogli biste istodobno obavljati nekoliko zadataka pa pazite da ne napravite grešku zbog preopterećenosti. PRILIKA TJEDNA U slobodno vrijeme zaokupite misli i ruke hobijem ili dodatnim sadržajima.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete osjećaj za mjeru. Znat ćete procijeniti kada treba krenuti, a kada se zaustaviti. Novo poznanstvo brzo će se pretvoriti u strastveni flert. Zauzeti će saznati da imaju tajnog obožavatelja. POSAO Vaši rezultati bit će jako dobri. Ugled i popularnost će vam porasti, posebice ako je vaš rad izložen javnosti. Ponuđeni posao zahtijevat će fleksibilnost i dobru analizu. PRILIKA TJEDNA Ako želite napraviti estetske korekcije, petak je pogodan za konzultacije.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Unutarnji nemir prouzročit će nagle i nepromišljene postupke. Teško ćete podnositi nesigurnost i osjećajno odricanje pa ćete krenuti u borbu za ostvarenje željenog ljubavnog statusa. POSAO Intelektualni rad bit će usporen zbog loše usredotočenosti i otežanog sporazumijevanja. Na putu ste otkrivanja tajnih podataka. Ne dopustite da vas sitnice izbace iz takta. PRILIKA TJEDNA Usredotočite se na sebe i svoje potrebe. Ozbiljnije poradite na samostalnosti.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Zaljubljeni ste i spremni na nešto novo. Imat ćete mogućnost izbora, posebice ako ste nezadovoljni svojim ljubavnim statusom. Ako ste zauzeti, vaša spremnost na odricanje godit će partneru. POSAO Dobro ćete se snalaziti u poslovima vezanima uz pisanje i kreativno izražavanje. Mogli biste pronaći predmet za koji ste mislili da je izgubljen ili oploditi neke zanimljive ideje. PRILIKA TJEDNA Zanimljive informacije doći će do vaših ušiju. Pazite kome ćete ih proslijediti.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pokušaj da nastavite po starom neće vas usrećiti. Ako ste zauzeti, ne gubite vrijeme. Pravi je trenutak za iskorak prema naprijed i iscrtavanje planova za zajedničku budućnost. POSAO Mogli biste dospjeti u vremenski škripac pa se bolje organizirajte i planirajte unaprijed. Pojedini rokovi i radovi bit će neplanirano pomaknuti. Obratite pažnju na skrivene detalje. PRILIKA TJEDNA Savjeti odvjetnika ili knjigovođe omogućit će vam da kvalitetnije poslujete.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete na meti udvarača i tajnih obožavatelja koji neće imati hrabrosti predstaviti se. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, očekuje vas ugodno iznenađenje. Možete dobiti sve što poželite. POSAO Većina vaših planova i aktivnosti ovisit će o odobrenju ili odluci poslovnih autoriteta. Promjene na radnome mjestu zasad vam idu na ruku, premda ih ne iskorištavate dovoljno. PRILIKA TJEDNA U subotu preuzmite inicijativu i oduševite partnera maštovitim igricama.

Linker
10. travanj 2024 11:35