ŠTO DONOSE ZVIJEZDE

TJEDNI HOROSKOP: Strijelcima će instinkt biti jači od razuma, a Lavovi će biti ljubomorni

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 14. do 20. prosinca.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kad upoznate nekoga tko će vam se jako svidjeti, nećete dugo analizirati prednosti i mane, nego ćete postupiti brzo i instinktivno. Zauzeti će tražiti više ljubavi i seksa od partnera. POSAO Uživat ćete u malim stvarima i biti neskloni donošenju dugoročnih odluka. Pustit ćete da vas vodi intuicija. Samci će se upustiti u tajnu vezu ili češće razmišljati o prošlosti. KUŠNJA TJEDNA Kad vam pojedinac koji nema nikakva iskustva krene dijeliti poslovne savjete, teško je odoljeti potrebi da ga ne provocirate. PRILIKA TJEDNA U subotu će vam bliski rođak pomoći da pronađete zajednički jezik s roditeljima.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Saznat ćete da netko intenzivno misli na vas. Možda je riječ o starom znancu ili kolegi. Nemojte pomiješati ljubav i prijateljstvo. Zauzeti će sva pitanja rješavati zajedno s partnerom. POSAO Nećete se previše namučiti oko ostvarenja planova. Početkom tjedna naći ćete se u pravo vrijeme na pravom mjestu, dok će vas u ponedjeljak ugodno iznenaditi poslovna ponuda. PRILIKA TJEDNA U petak preuzmite inicijativu; ne čekajte da netko drugi pokrene stvari.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša energija, misli i stavovi bit će prilično raspršeni. Prijatelji će vas podržavati i pomagati vam, dok će ljubavni partner pokazivati naznake sebičnosti i neprilagodljivosti. POSAO Mogli biste se previše oslanjati na pomoć i stručnost pojedinih suradnika. Početkom tjedna usmjerit ćete se na rješavanje problema za koje ste mislili da su stvar prošlosti. PRILIKA TJEDNA Nemojte se inatiti, jer samo iskrenim razgovorom možete otkloniti probleme.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Rukovodit ćete se svojim željama i strastima, a ako i pogriješite, nećete se previše gristi. Privlačit ćete pažnju gdje god se pojavite. Nećete mariti za tuđe mišljenje i komentare. POSAO Okolnosti će vas prisiliti da se ozbiljnije posvetite poslu. Spoznaja da uz samo malo više rada i napora možete poboljšati financijsko stanje predstavljat će vam najveću motivaciju. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna počastite se kozmetičkim tretmanom i dobrom masažom.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaš vrući temperament dovodi vas u bučna okruženja i uzbudljive situacije. Imat ćete koristi od svoje tvrdoglavosti i upornosti; vaša simpatija naglo će pokleknuti i prihvatiti vašu ponudu. POSAO Bit ćete traženi s više strana, a moguća je i mala nagrada. Previše ćete očekivati od nekih suradnika pa ćete se razočarati kad shvatite da nisu na visini zadatka koji im je dodijeljen. PRILIKA TJEDNA Smjelošću i atraktivnim izgledom privući ćete pažnju osobe do koje vam je stalo

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Svojim ponašanjem kao da ćete svjesno upropaštavati ljubavni sklad. Bit ćete skloni kritiziranju i predbacivanju - katkad možda i s razlogom, no takvim ponašanjem nećete ništa postići. POSAO U povoljnom ste financijskom razdoblju. Uspješno ćete odolijevati vanjskim pritiscima ili ograničenjima starog poslovnog ugovora. Profitirat ćete od svoje kreativnosti. PRILIKA TJEDNA Tijekom pregovora oko prodaje ili kupnje nemojte odustati od cjenkanja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Mars će pojačati vašu razdražljivost i nezadovoljstvo. Uz podršku prijatelja i bližnjih lakše ćete izlaziti na kraj s izazovima. U ljubavi ste skloni ucjenama i ultimatumima. POSAO Nakon kritike nadređene osobe tražit ćete nove mogućnosti za poboljšanje profesionalnog statusa ili čak za promjenu posla. Bit ćete nešto agresivniji u komunikaciji. PRILIKA TJEDNA Oslobodite se loših navika i ovisnosti o pojedincima koji negativno utječu na vas.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Koketirat ćete, zavoditi i uživati u pažnji kojom će vas drugi obasipati ne misleći na dublje vezivanje. Kad naiđete na nekoga s kim se ne možete poigravati, srce će vam brže zakucati. POSAO U radnoj sredini vladat će prava strka i zbrka pa se nećete moći dobro usredotočiti na svoje obaveze. Nepotrebno će se odužiti i zadaci koje inače obavljate u dosta kratkom roku. PRILIKA TJEDNA Vaši stari prijatelji bit će vam velik oslonac u predstojećim danima.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nepostojanost ljubavnih zbivanja pojačat će vaš nemir i težnju za promjenom. Skloni ste nekontroliranim izljevima osjećaja. Ljubomorom ćete kvariti odnos s partnerom. POSAO Više vremena provodit ćete u pokretu nego na radnom mjestu, što će vam i odgovarati. Dobro ćete prepoznavati što treba istaknuti, a što zanemariti. Moguć je honorarni posao. PRILIKA TJEDNA Ako želite započeti novu ljubavnu vezu, morat ćete se osloboditi duhova prošlosti.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Upoznat ćete intrigantnu osobu koja vam neće izlaziti iz glave. Izlasci vam gotovo i neće imati smisla ako ona ne bude u blizini. Zauzetima će djeca nakratko pokvariti ljubavne planove. POSAO Napeti utjecaji poticat će vas na akciju, ispunjavati nemirom i jačati ambiciju, no ne budete li dovoljno promišljeni, odvest će vas na stranputicu. Povećajte oprez prilikom ulaganja. PRILIKA TJEDNA Posvetite veću pažnju izgledu i ponašanju. Godilo bi vam žustro kretanje

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Razočarani neispunjenim obećanjima, nastojat ćete više vremena provoditi u obiteljskom gnijezdu. Žudjet ćete za novom romansom, ali nećete imati hrabrosti da sami nešto pokrenete. POSAO Međuljudski odnosi bit će narušeni, ponajviše zbog zavisti i nedostatka kolegijalnosti. Budite oprezni u komunikaciji s nadređenima. Budete li brzopleti, morat ćete se vratiti na početak. PRILIKA TJEDNA Prigodni domjenak bit će prilika da se nametnete šarmom i ugodnim nastupom.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi nezaboravne trenutke, novu romansu ili pak oživljavanje strasti u braku. Ako ste zauzeti, partner će se uvjeriti da vam je i dalje na prvom mjestu. POSAO Morat ćete se potruditi oko zajedničkog projekta, a kako će vam neki suradnici biti vrlo simpatični, povećani rad neće vam teško pasti. U petak vas očekuje važan poslovni sastanak. PRILIKA TJEDNA Očekuje vas putovanje i usvajanje novog znanja. Rječitost će biti vaša prednost.

Linker
07. ožujak 2024 05:23