Vojko Basic / Hanza Media
'Treba biti strpljiv'

Danijela Dvornik o tretmanu 'smrzavanja sala': 'Lako sam pristala, zadovoljna sam'

Danijela Dvornik, majka influencerice Elle Dvornik i udovica kralja funka Dine Dvornika, u top formi je života. Nedavno se pohvalila zadnjim rezultatima nakon što se odvažila na tretman koji se zove CoolSculpting ili 'smrzavanje sala', a osim toga napokon vidi kraj renovaciji njezine kuće za odmor kojoj se posvetila zadnje dvije godine.

"Doktor Milojević me nagovorio da isprobam CoolSculpting s obzirom na to da je to novija metoda oblikovanja tijela bez kirurškog pribora, lako sam pristala. Dovoljno je otići nekoliko puta na tretman i čekati rezultate. Prvi rezultati su vidljivi nakon 3-6 mjeseci. Treba biti strpljiv. Zadovoljna sam, smanjio mi se obujam struka", rekla nam je Danijela Dvornik koja je okušala ovu bezbolnu alternativu liposukciji.

Potpuno je bezbolan, nema postkiruškog oporavljanja niti bolova.


Danijela Dvornik

Masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi se jednostavno smrzavaju. Kada se dogodi smrzavanje sala tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice, a bez obzira na vidljive rezultate, Danijela se nije odrekla ni intenzivnih treninga.

"Treniram intenzivno kao prije. Trčim i sama vježbam. To je postala rutina bez koje više ne mogu", dodaje. Njezina kći Ella i sama se odlučila na izazov u kojem gubi kilograme. Koliko su potpora jedna drugoj?

"Ella je mlada i ona je u fazi "malo vježbam pa se opustim", ja si taj luksuz ne mogu priuštiti. Možda koji dan, ali onda opet u trening.", dodaje Danijela koja zasigurno pozitivno utječe i na zeta Charlesa... "Ne znam koliko ga ja uopće motiviram, ako ga i motiviram onda to ne priznaje."

"Uglavnom, vježbanje danas mora biti kao pranje zubi."

Rezultati su došli postepeno, a zahtijevali su i obrat nekih prehrambenih navika.

"Volim hranu i priuštim si grijeh ponekad, ali se zato kaznim malo težim treningom"

"Grickalice i čokoladu sam skroz izbacila. Sad recimo, kupovinu normalnu čokoladu ne mogu smisliti, preslatka mi je a nekada bi ubila za čokoladu. Grickalice izbjegavam. Forma je tu prvenstveno zbog mene same, a zbog toga se osjećam bolje i fizički i psihički.", dodaje Danijela koja obožava svoje unučice Balie Dee (2) i šestomjesečnu Lumi Wren.

Instagram

"Da bi se mogla nositi s tim izazovom treba biti u formi jer to iziskuje napor. Ali koliko god teško bilo, ljubav je to velika", dodaje super baka koja je uskoro gotova s još jednim životnim zadatkom - njezina bračka oaza uskoro će biti tip-top, a svaki napor se isplatio jer Danijela je oduševila svojom istančanim ukusom. "Kuća je skoro pri kraju, sad je zadnja faza šminkanja i jedva čekam da se sve završi, da nemam više građevinskih radova i materijala po kući."

Čitajte i:

Više ne izgleda ovako: Danijela Dvornik izgleda sjajno, ova boja kose baš ju je pomladila

Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Danijela Dvornik učinila je čudo od kuće na Braču, a mnoge je raznježio njezin kutak uspomena

Linker
18. travanj 2024 17:16