privatni album
privatni album

ŽIVOT U KARANTENI

Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Blogerica nas svakodnevno informira o stanju na Braču, a osim što gušta, rado se i šali i uveseljava svoje pratitelje. Udovica kralja funka ne planira se tako skoro vratiti u Zagreb, izgleda da je ljeto za nju već počelo, unatoč karanteni koja je ponovno uvedena na spomenutom otoku.

Sutivanska oaza za Danijelu Dvornik (53) je sve, svakodnevno se druži koliko može u trenutnoj situaciji, s fanovima je detaljno podijelila sve oko uređenja kuće, a konačno je došlo i vrijeme za ''izlazak''.

 

"Jučer sam bila na jednom i jedinom društvenom događaju u mistu u doba karantene. No nije bilo crvenog tepiha, ni štikli i posebne haljine. Samo 'novo normalno'. Otvarao se kokošinjac u masliniku. Dovoljan razlog da se prošetamo u brdo i proslavimo ovako značajan događaj. Posebnost svega što kokošinjac tako dobro izgleda da bi se ja mogla preseliti u kokošinjac", napisala je Dvornikova, koja inače slovi za ženu ''bez dlake na jeziku''.

 

Iako je Ella s Charleseom i njihove dvije kćerkice odabrala Istu, Danijela je ostala vjerna Braču, no sigurno će se svi u jednom trenutku ujediniti i provesti barem dio ljeta zajedno, na radost brojnih fanova, jer tek kada su svi zajedno prava zabava može početi.

Inače, obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču Danijela Dvornik udahnula je novi život. Nakon višemjesečnog rada njezina vizija došla je do vrhunca, a ona je, slažu se njezini pratitelji na društvenim mrežama, postala prava majstorica za preuređenja interijera.

"Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike, ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno. Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje", napisala je kraj novih fotografija svoje kuće na Braču Danijela Dvornik i uživala u komentarima.

Instagram/ Danijela Dvornik

Sutivanskoj rezidenciju Dvornikovih, Danijela je udahnula novi život.

 

"Hvala Bogu na ukusu. S obzirom na to da u zadnje vrijeme vidim samo sterilne bijelo-sivo-crne kombinacije. Divna je kućica", stoji u jednom, dok je druge oduševila emotivnim detaljem, na zidu sobe su cijeli zid je posvećen uspomenama, a najviše prostora zauzeli su Boris i Dino Dvornik. "Najljepša je postelja i noćni ormarići i slike Dvornikovih", stoji ispod novih fotografija.

U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama.

Instagram/Danijela Dvornik

U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no sve ostalo uradila je sama.

 

"Radim uglavnom, farbam zidove, brusim polako dovodim kuću u kakav takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva, ali ne odustajem. U vrijeme "sieste" bacim se u more da se malo osvježim, a onda se opet bacanje na posao. Navečer mi tijelo i mozak "rade" sinkronizirano, oboje su mrtvi. Bacim se u krevet i zaspim. Usprkos svom tom poslu, neredu, prašini.... isto sam sretna jer sam sve bliže zamišljenoj slici zgotovljene kuće u glavi", napisala je početkom kolovoza, a nakon pet mjeseci rada cijeli prostor blista.

Čitajte i:

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Danijela Dvornik ima neodoljive slike s plaže usred zime

Baka Danijela Dvornik puca od ponosa: Već se hvali na Instagramu

Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju majke, fanovi oduševljeni njezinim mlađahnim izgledom

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Bura emocija Danijele i Elle Dvornik