Ledeno dobra

Najcool trend ovog ljeta: Nijansa kose koju će htjeti baš sve kćeri (i pokoja majka) pokazati na suncu

Da je upravo ova nijansa "it" boja nadolazeće sezone, ne treba dugo dvoumiti, nego samo pogledati primjere iz svijeta slavnih, ledeno plavu na glavi već nose Megan Thee Stallion, Kylie Jenner i Hilary Duff.

Bit će to najvrući, ili točnije bi bilo reći - najhladniji, trend nadolazeće ljetne sezone. Kako nam se približava ljeto u kojem ćemo moći malo odahnuti od konstantnih problema, neizvijesnosti i strahova, valja promisliti i o idealnom ljetnom looku. Preplanule i (nadamo se) procijepljene najbolje i najlakše ćete zablistati uz pomoć unikatne kose!

Ako želite učiniti nešto smjelije od platinasto plave, ljubičaste ili čak bijele, nimalo nećete pogriješiti ako kosu obojate u "ledeno plavu". Čak i ako je zovete azurna, tirkizna ili električna boja - nećete pogriješiti. To je boja prozirnog mora, koja nas bez greške podsjeća na ljeto i ljetne radosti.

Kako izlazimo iz stresne i nimalo uzbudljive zime, sve više ljudi tražit će vidljivu promjenu, stoga pripremite se na to da će ova ledena boja postati pravi hit kojim će brojne dame prizivati toplije dane.

Čitajte i: Babylights i dalje na tronu: Ovim hit pramenovima ni ove sezone žene neće odoljeti

I slavne dame lude za njom

Stručnjaci upozoravaju da se ova "ledeno plava" nijansa nikako ne zamijeni s "pastelno plavom", jer će ta tražena biti više električna, s više dubine, što je odlično za dugotrajnost boje.

Ako kosu obojate ovako zabavnom bojom, kao što je živahna nijansa plave, sigurno vam garantira dodatnu pažnju gdje god da se pojavite. Za razliku od vremena kada ste na kosu možda stavljali jednokratne boje koje ste nanosili sami, ako se za ovakvu promjenu odlučite uz pomoć profesionalnog frizra - dobit ćete cool nijansu i vibru svog novog imidža - što je najbitnije koji će potrajati i dulje od nekoliko pranja kose.

Da je upravo ova nijansa "it" boja nadolazeće sezone, ne treba dugo dvoumiti, nego samo pogledati primjere iz svijeta slavnih, ledeno plavu na glavi već nose Megan Thee Stallion, Kylie Jenner i Hilary Duff.

Linker
20. travanj 2024 04:07