BOJE, NEON I ŠLJOKICE

Poput tinejdžerica iz hit serije ‘Euforija‘: Uskoro izlazi make up linija koju ćete obožavati!

Doniella Davy u suradnji s tvorcima tinejdžerske drame najavila je skori izlazak brenda šminke ‘Half Magic‘ koja doista zvuči čarobno!

Nakon što je 2019. doživjela premijeru na HBO-u, tinejdžerska televizijska drama Euforija postala je pravi hit - kako zbog zrelosti i ozbiljnosti kojom pristupa problemima mladih, tako i režijom, glumom i scenarijem, dok najviše pohvala prema mnogima zaslužuje make up koji na jasan i upečatljiv način oslikava karaktere i kompleksna unutrašnja stanja protagonista.

Za one koji su se na prvu zaljubili u neonske boje, glitter i kristaliće u make up-u inspiriranom kaleidoskopom i tehnicolor pogledima - stižu odlične vijesti!

image

Proizvodi izlaze na proljeće.

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Tvorci serije su se, naime, udružili s vizažisticom Doniella Davy zasluženom za nevjerojatan make up, kako bi pokrenuli kozmetički brend. Olovka za oči? Neonska sjenila? Kristalići? - linija make up proizvoda sadrži sve!

Čitajte i: Kako je vizažistica hit serije postavila novi pokret u svijetu šminkanja i što možemo očekivati u novoj sezoni

Linija šminke čije proizvode mnoge trendseterice i obožavateljice serije jedva čekaju isprobati zove se Half Magic, a izlazi ovog proljeća.

image

Linija proizvoda šminke zove se Half Magic.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Ne mogu vjerovati da konačno mogu ovo s vama podijeliti", rekla je Davy pa je nastavila: "A ovo je zapravo stvarno! Protekle dvije godine i prilikom snimanja druge sezone, potajno sam radila na kreiranju linije šminke doslovno svojih snova. Ne mogu dočekati da predstavim liniju Half Magic", rekla je poznata vizažistica.

image

Tvorci brenda jednaki su onima koji su kreirali seriju uz vizažisticu Doniellu Davy.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Gdje je nestala omiljena glumica? Druga sezona ‘Euforije‘ prošla je kroz drastične izmjene

U opisu brenda na Instagramu kao tvorci navedeni su oni koji stoje iza serije, a vjerujemo da je hype oko ovog zasigurno čarobnog make-upa stvarno opravdan.

Sudeći prema do sada viđenom u seriji, linija bi mogla sadržavati puno šljokica, neona i metalik nijansi, a boje i tekstura zasigurno neće nedostajati.

image

Make up u seriji je upečatljiv i rezerviran za odvažne dame.

MAC VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 03:29