Ana Radišić zaljubila se u novi model Alfa Romeo Stelvio
 Livio Andrijić
gala party

Ana Radišić i Slavko Sobin su 'priveli' naše zvijezde na razgovor: 'U mojoj kući je Gloria institucija'

Ova godina za magazin Gloria prolazi u slavljeničkom tonu, a veliki gala party održao se za vikend kada su domaće zvijezde došle proslaviti s nama 25. rođendan. Brojni od njih krasili su naslovnice Glorije kroz godine pa su se prisjetili tih brojeva.

Voditeljica Barbara Kolar bila je nekoliko puta Glorijino lice s naslovnice, a kako je kazala, najviše je ponosna kada se na kraju godine nađe na popisu osoba koje su obilježile proteklu godinu.

Barbara se starih naslovnica prisjetila s našim voditeljima Slavkom Sobinom i Anom Radišić koji su bili u dobrom društvu naočitog gospodina - bijelog automobila Alfa Romeo Stelvio. Uz ovog gospodina mnogi su pozirali u svojim najboljim modnim izdanjima, pa i glumica Ecija Ojdanić koja je Ani i Slavku kazala koliko je ona imala naslovnica. "Jedan skandal, jedan uspjeh", rekla je glumica kroz smijeh. U domu novinarke Ivane Paradžiković tjedan ne prolazi bez novog broja Glorije, a što su nam još priznale zvijezde i kakva je bila atmosfera, donosimo u videu.

Linker
20. travanj 2024 08:19