Domenica Žuvela i Hana Huljić
 Saša Burić
gloria gala party

Zvijezde ispred zvijezda: Znamo gdje su naša poznate dame ovog vikenda imale najveće osmijehe

Ovog vikenda smo imali razloga za osmijeh jer smo proslavili jubilarnih 25 godina. Na Glorijinom gala partyju smijeha nije nedostajalo, a najviše ih je 'palo' u osvježavajućem Jana korneru - na izvoru inspiracije.

Vrckave, vedre i nasmijane, pjevačice Domenica Žuvela i Hana Huljić spremno su pozirale u Jana kutku na velikom Gloria gala partyju održanom u zagrebačkoj Laubi povodom okruglih 25 godina magazina.

"Nasmijane do zvijezda", naše zvijezde opustile su se i osvježile mineralnom vodom, a ti trenuci nisu mogli proći bez zajedničke fotografije. Šljokičastim modnim izdanjima djevojke su se odlično uklopile u pozadinu koja je izgledala kao udaljena galaksija - korčulanska pjevačica Domenica pozirala je u crnoj haljini s ljubičastim odsjajem, a kći Tončija Huljića u tamnoplavoj haljini.

Saša Burić
Domenica Žuvela i Hana Huljić

Upečatljivu sjajnu kreaciju nosila je i glumica Daria Lorenci Flatz, koja je blistala u crnoj haljini otvorenih ramena. Naša poznata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica također se našla u Jana kutku i spremno pozirala uz supruga u satenskoj haljini bež boje.

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Saša Burić
Darija Lorenci Flatz

Linker
24. travanj 2024 21:00